والا HTC همیشه جزو انتخاب های من نبوده . نظرم بیشتر روی الجی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
 پاسخ: خرید گوشی تا سقف 1.350
                والا HTC همیشه جزو انتخاب های من نبوده . نظرم بیشتر روی الجی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (24-06-15)
|  | 
                من هم مد نظرم الجی هستش فقط دیروز که به بازار مراجعه کردم فهمیدم این گوشی الجی دو مدل داره یکی ساخت کره یکی ساخت چین که میخواستم بدونم کدوم کیفیت بهتر داره و از کجا بفهمم که کدوم کره و کدوم چینیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
                پارت نامبر های محصول رو چک کنید از اینترنت. (پارت نامبر ها محدود هستن و لیستشون رو میتونید پیدا کنید) بعد از روی پارت نامبر ها میتونید تشخیص بدید که برای چه کشوری سفارشی شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته همین که از روی پارت نامبر بخواین متوجه شین باید یه لیست راهنما داشته باشین که اونم تو اینترنت موجود هست.
arvin.rog (27-06-15)
                به نظرم خرید از دیجی کالا خیلی بهتر از سرکله زدن با بعضی از مغازه دارهای گرامی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دیجی بگیرید که دوسال گارانتی مدیا پردازش دارد .
arvin.rog (27-06-15), M3RS4D 50062 (24-06-15), QOM_TIGER (24-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks