M3RS4D 50062 (24-03-15), Mehrdad.A 88 (24-03-15)
نماد اعتماد رو جدی نگیرید ملاک خوبی نیست...از نگاه شما خرید موبایل از سایت های اینترنتی (البته اونهایی که نماد اعتماد دارن) کاره درستیه ؟
هر گرانی بی حکمت نیست و هر ارزانی بی علت!آخه قیمت هاشون معمولا صد تا 200 تومن پایین تر از بازاره (البته بازار مشهد. جاهای دیگه رو نمیدونم) و این آدمو به شک میندازه و در عین حال وسوسه کننده است و دوست داری بخری
ازفروشگاه های بزرگ و معتبر ایران (معمولا رنک الکسا زیر 300 ایران داشته باشن و مورد تایید کاربر ها باشن) خرید کنید
کاربر شهرسختافزار
موقع خرید فقط به قیمت نگاه نکن دوست من.ببین چند روز ضمانت بدون قید و شرط داره.ببین قبل از خرید برات فاکتور صادر میشه یا نه
اون سایت rpp یه جور لیزینگه و مشکلی تو کارش فکر نمیکنم باشه نکته اش هم اینه که با پول مشتری براشون موبایل میاره و طبیعیه که حداقل 2 هفته پولت میخوابه اما ارزونتر میخری
شاید دو مدل کاملا شبیه هم باشه اما یک پسوند اضافه کلی تو قیمت اونها تاثیر میگذاره مثلا تو موبایل برای گوشی Huawei مدل Honer سه یا چهار نمونه هست با قیمت های مختلف ولی مشخصات خیلی شبیه هم که مشخصه اونی که گرونتره قابلیتهای بیشتری داره مثلا رم بیشتری داره یا حافظه داخلی بیشتر.در کل پیشنهاد من به شما اینه:
دیجی کالا
|
|
کاربر شهرسختافزار
حق با شماست بهتره رفت از بازار خرید
قیمت های این سایت ها به موبایل های unlocked میخوره
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
من تحقیق کردم اینها موبایل ها اصل اما unlocked کارخونه هستن
حالا کسی میدونه فرق موبایل unlocked با موبایل معمولی چیه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks