نظرتون در مورد One M9 , LG G4 و حتی iphone 5s چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون در مورد One M9 , LG G4 و حتی iphone 5s چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
i choose to pain and grow
|
|
از مردم مورد نظر سئوال کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : دیروز بعد از کلی خیش زدن بازار دو مرتبه یه هواوی دیگه خریدم
گوشی قبلیم honor 3c lite بود که ژیروسکوپ برای واقعیت مجازی نداشت برای همین یدونه honor 6 گرفتم مثل اسب دارم باهاش کیف میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arvin.rog (30-09-15)
گوشیهای خوبی هستند . ولی همانطور که پست اولم گفتم نیازی به تعویض نیست . اگر خیلی اصرار دارید بهتره همون s6 بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arvin.rog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arvin.rog (30-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks