داداش شرمنده برای اینکه مشکل هارد پیش نیاد چه کارایی میشه انجام داد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
داداش شرمنده برای اینکه مشکل هارد پیش نیاد چه کارایی میشه انجام داد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VAhid_El برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مدیر انجمن موبایل
یه قاعده کلی که هست اینه که شما هر چی کمتر عملیات خوندن و نوشتن انجام بدی بهتره. ولی خب نمیشه که زیاد این کارو نکرد. ما میخوایم با گوشی کار کنیم و هر لحظه با هارد ارتباط داریم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصول کلی اینه که گوشی تو دمای عادی استفاده بشه. از ارتباط 4G کمتر استفاده بشه (چون باعث میشه دمای گوشی بالا بره و دمای بالا برای همه قطعات مضره) و n تا مورد دیگه. اما واقعاً باز هم هیچ چیزی نمیشه گفت چون قطعه الکترونیکی ممکنه تو فرآیند ساخت حتی 0.01 درصد با مدل اصلی کمی تفاوت داشته باشه و همین باعث کاهش عمرش بشه.
برای مثال خودم یه گوشی دارم که الان 6 ساله دارم استفاده میکنم و دست چند نفر هم بوده هیچ مشکلی نداشته و یه گوشی دیگه هم قبلاً داشتم سر 2 سال چیپ حافظه (یا همون تو اصطلاح عمومی، هاردش) سوخت و همون شد که قیمت تعمیرش ارزشش رو نداشت و مجبور شدم فقط LCD شو بفروشتم به یه تعمیرکار و اونم به قیمت حدود 60-70 تومن. گوشی که خودش رو 1 میلیون خریده بودم.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم / اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks