سلام
بله راهنمای خرید خیلی با دقت توسط تیم قدرتمند بخش موبایل شهر سخت افزار تالیف و منتشر بشه . تمام انتخاب ها بر اساس معیارهای حرفه ای انجام شده است .در مورد محل خرید و قیمت ها نمیشه نظر داد .
لینک فروش حذف بشه یا به صورت کد قرار بگیره

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

مشاوره خرید گوشی
 مشاوره خرید گوشی
                سلام دوستان من با بودجه حدودا 3.2 میلیون تومن قصد گوشی گرفتن دارم و راهنمایی شهر سخت افزار رو هم مطالعه کردمو از همونجا گوشی xiaomi redmi note 8 رو انتخاب کردم. بیشتر هم برای کارهای معمولی میخوام. میخواستم بدونم به نظر شما هم انتخاب مناسبیه و اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید خوشحال میشم بیان کنید. یه موضوع دیگه اینکه این گوشی رو بعضی جاها با قیمت های نزدیک 4 میلیون میفروشن میخواستم بدونم علت این تفاوت قیمت خاصه ؟ یعنی کیفیت گوشی ممکنه تفاوت داشته باشه یا نه. و اینکه این دو سایت که تو لیست فروشگاه emalls بودن معتبر هستن برای تهیه یا خیر ؟ بهترین قیمت گوشی شیائومی ردمی نوت 8 Xiaomi Redmi Note 8 64GB مشخصات، قیمت و خرید گوشی شیائومی ردمی نوت 8 دوسیم کارت - Xiaomi Redmi Note 8 ممنون میشم راهنمایی کنید
|  | 
 پاسخ: مشاوره خرید گوشی
                سلام
بله راهنمای خرید خیلی با دقت توسط تیم قدرتمند بخش موبایل شهر سخت افزار تالیف و منتشر بشه . تمام انتخاب ها بر اساس معیارهای حرفه ای انجام شده است .در مورد محل خرید و قیمت ها نمیشه نظر داد .
لینک فروش حذف بشه یا به صورت کد قرار بگیره
QR7X (10-05-20)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

خیلی ممنون بعد یه موضوع دیگه اینکه مونتاژ هند و مونتاژ چین چه تفاوتی داره ؟ کدومو بگیرم بهتره ؟
                هیچ فرقی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط QR7X برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام دستگاها روند ساخت یکی هست .
QR7X (10-05-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks