باتوجه به ارائه اطلاعات اولیه وتجربه کاری خودم ازاین برند
Htc Desir500 Doual SIm
HTC Desire 500 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 500 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
کاربر شهرسختافزار
باتوجه به ارائه اطلاعات اولیه وتجربه کاری خودم ازاین برند
Htc Desir500 Doual SIm
HTC Desire 500 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 500 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
|
|
کاربر شهرسختافزار
ضمن تشکر از شما دوست عزیز بابت پیشنهاد خوبتون و این که تاپیک رو مطالعه کردید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا خودتون این گوشی رو دارید؟ باهاش کار کردید؟
یکی از فامیل هامون داشت و یه مقدار ناراضی بود راستش.
کاربر شهرسختافزار
بله دوست عزیز واقعا رضایتم رو جلب کرده بود -از هرلحاظ خصوصا سرعتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط odise برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان این مدل رو هم چک کنید که خیلی تعریفش رو شنیدم:
Nokia Lumia 630 Dual
Nokia Lumia 630 Dual - گوشی موبایل نوکیا لومیا 630 دو سیم کارت
گوشی خیلی خوبیه ولی تنها مشکلی که داره رم پایینش هست که باعث میشه بعضی از بازی ها رو نتونید اجرا کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط odise برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شما گفتید بازی زیاد براتون مهم نیست پس این گوشی براتون مناسبه.
در کل ویندوزفون روونتر از اندروید هست و کمتر هنگ می کنه.
در مورد گوشی دیزایر 500 هم اصلاً پیشنهادش نمی کنم. خودم باش کار کردم و اصلاً راضی نبودم حتی تو صفحه اصلی هم لگ و هنگ داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این نظرشخصی شماست -ولی درکل آندروید بسیار قویتر عمل کرده چونکه از لحاظ نرم افزار هیچ محدودیتی ندارد -ویندوزفون اصلا توبازار خریدار وطالب نداره -درموردگوشی Htc 500 چینی داره وتایوانی -جنس اصلی به نظر من مشکلی نداره -یاشاید نرم افزاری داشته که مشکل با ساختار سخت افزاری گوشی داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی بهادرفر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ویندوزفون طالب نداره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر دیزایر 500 دیگه قدیمی شده این مدل خیلی بهتره HTC Desire 516 Dual SIM - گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 516 دو سیم کارت
و قیمتش هم مناسبتره، جدیدتره و بسیار زیبا و شیکه
همین دیروز یکی از بچه ها داشت باهاش کار کردم واقعاً خوش دست بود در کل نسبت به قیمتی که داره خیلی عالیه
در ضمن برادر این دیزایر 500 رو هیچ جا ندارن و قیمتش بالاست اصلاً به صرفه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks