Armin-N (19-07-08)
कभी हार
قیمتاشون کاذبه ! چون با گارانتی اصلی آخه چند درصد الان توی بازار معامله میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان N81 ( هشت گیگ ) را قیمت دارم اصفهان 350 بدون گارانتی اون وقت GSM چند زده ؟ حالا با گارانتی که بالاخره توی پیشنهاداش و ... نمیاد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Armin-N (19-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
قیمت ها ماله تهرانهبا تشکر قیمتاشون کاذبه ! چون با گارانتی اصلی آخه چند درصد الان توی بازار معامله میشه ؟
الان N81 ( هشت گیگ ) را قیمت دارم اصفهان 350 بدون گارانتی اون وقت GSM چند زده ؟ حالا با گارانتی که بالاخره توی پیشنهاداش و ... نمیاد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افرادی هم پیدا میشن که قاچاق میارن حراج می کنن و.........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (19-07-08)
عضو VIP شهر سختافزار
در اسرع وقت به علاالدین خواهم رفت ...
arven_andomil (31-07-08)
کاربر شهرسختافزار
gsm.ir رو خیلی وقته سراغش نمیرماز نظر سایت فقط GSM پیشنهاد میشه و هم چنین GSMARIA چون کاملا به روز هستند.
به سایت های دیگه زیاد نمیشه اطمینان کرد.
با تشکر
چون فوق الاده اشتباه داشت یه زمانی
حتی تو امکانات گوشی ها هم اشتباه داشت
الانو نمیدونم
نظرتون درباره digikala.com چیه؟
ایول آقا مهدیدر اسرع وقت به علاالدین خواهم رفت ...
منتظریم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
عاليهنظرتون درباره digikala.com چیه؟
اين سايت رو من 2 ساله باهاش كار دارم و ميرم
واقعا توضيحات توپي داره هم چنين بررسي هاشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amin Boy 20 (26-07-09), Armin-N (19-07-08)
کاربر شهرسختافزار
دوستان اگر زحمت نیست قیمت N92 رو به ایمیل من بفرستید
hesab_3012@yahoo.comمتشکرم
کاربر شهرسختافزار
دوستان سلام ببخشيد قيمت اين گوشي رو ميخواستم
مي خواستم بدونم ارزش داره بخرم يا ...........
Nokia N82
کاربر شهرسختافزار
MHMHMNGFNTJKMFHH
من تازه w960 گرفتم 375 ط4 علاالدين.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کا 850 توی علاالدین چند شده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks