((حدود 315 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مدل معمولی 270
کاربر شهرسختافزار
ممنون مجتبي جان راستي n73 me اصلش الان چنده بدون گارانتي.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
((حدود 315 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مدل معمولی 270
I M A N (07-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان قیمت p1 رو دارید؟
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
آخ ببخشید اصلا حواسم نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کردم اومدم تو بخش سونی اریکسون...sorryyyyyyyyyyyy
کاربر شهرسختافزار
سلام
من دنبال 5500 هستم قیمتش چقده؟
مرسی
कभी हार
منتظر یکسری قیمت جدید از نوکیا و سونی اریکسون هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
شهریار هر قیمتی می خوای بگو در خدمتیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمنتظر یکسری قیمت جدید از نوکیا و سونی اریکسون هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
رفقایی که قیمت های روز رو دارن ببینن این سایت قیمت هاش بروز هست؟
میشه روشون حساب کرد؟
gooshishop.com
عضو VIP شهرسختافزار
Armin-N (19-07-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks