ممنون دوست عزیز
من میخوام این گوشی رو بخرم در حال حاظر 5800 دارم که سوخته برای همین این گوشی مد نظرم هست
ولی چیزی که نمیدونم اینکه این گوشی مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری داره؟ مثلا کندی هنگ کردن کیفیت بد قاب مناسب نبودن دکمه ها و ..... ؟
ممنون
ممنون دوست عزیز
من میخوام این گوشی رو بخرم در حال حاظر 5800 دارم که سوخته برای همین این گوشی مد نظرم هست
ولی چیزی که نمیدونم اینکه این گوشی مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری داره؟ مثلا کندی هنگ کردن کیفیت بد قاب مناسب نبودن دکمه ها و ..... ؟
ممنون
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blacksina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم قیمت samsung omnia hd i8910 رو هم با یا بدون گارانتی به من بدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blacksina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با گارانتی اصلی مایکروتل چیزی حدود 510 هزار تومن میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
blacksina (14-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام. گوشي 5800 گوشي هست سراسر مشکل(البته اگر زير و روش کنيد والا واسه يه کاربقر عادي ممکنه بيمشکل به نظر بياد). جنس صفحه اصلا ضد خش نيست و زود خش بر ميداره. کلا پيشنهادش نميکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blacksina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه HTC Touch Viva يا در اولويت بهتر HTC Touch 3g به مراتب بهتره.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks