عزيزم امتياز سيمبيان نوكيا مگه نقل و نبات كه به همه بدند ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa_khan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد CPU بالاتر اگه تكنولوژيش را داره سوني اريكسون هم اضافه كنه كه UIQ هاش اينقدر ديزلي نباشند . اينكه شما ميگيد مدل خاص درسته اما شما چند تا UIQ بگو كه روون روون كار كنند و مثل P990i يا M600 يا ... گير نباشند ؟
البته گوشي هاي گذشته سميبيان نوكيا هنگ زياد دارند اما به نظر من N73 به بالا پيشرفت بزرگي داره نوكيا در گوشي هاش و در آينده نزديك و گوشي هاي جديدش مثل 6120c و 5700 كه CPU قدرتمندي دارند ديگه هنگي وجود نداره . در كل اگه نخوايم فقط با تعصب راي بديم الان نوكيا تكنولوژي برتري نسبت به سوني اريكسون داره از سرعت پردازنده بگير تا تعداد رنگ در صفحه نمايش و مشكل اصلي نوكيا هنگ در گوشي هاش بود كه به لطف بالا رفتن CPU و سيمبيان 9.2 حل شد ! اما سوني اريكسون چي ؟ شما چه پيشرفت شاياني ميبينيد در گوشي هاي سوني اريكسون به غير از قيافه و ظاهر گوشي ؟ يعني روند خوبي داشت سوني اما خرابش كرد چرا ؟! من خودم تمام گوشي هاي قبليم را سعي ميكردم SE بگيرم چون Price/Performance بالاتري نسبت به نوكيا داشت اما الان قيمت گوشي هاش را يك نگاه بندازيد ميبينيد كه الان ديگه سوني اريكسون مثل قبل اين خصوصيت را نداره و از طرف ديگه نوكيا فهميد كه راز موفقيت سوني اريكسون P/P هست و اون فاكتور را به كارايي گوشي هاش اضافه كرد . در كل آينده خيلي بهتري را براي نوكيا ميبينم . گرچه سوني اريكسون هم بد نيست به قول يكي از دوستان بد بود به اينجا نميرسيد . اما در كل بخواين به يك گوشي راي بديد به نظر من نوكيا توي گوشي هاي سيستم عامل دار بسيار قوي تر و در پلتفرم هاي جاوا هم تقريبا مساوي و در برخي فاكتور ها قوي تر از سوني اريكسون كار كرده .
يك نكته ديگه هر چه قدر حجم حافظه بالاتر بره و پردازنده قوي تر نشه قطعا هنگ خواهيد داشت ! يعني Nokia N95 8GB قطعا هنگ هاي زيادي داره و W960i هم كمي كردم اما اون هم بدونيد هنگ زياد داره .
موفق باشيد
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید







پاسخ با نقل قول
Bookmarks