من که مخالف سرسخت سونی اریکسونم .. یعنی اگر پیش بیاد شرکتشم به آتیش میکشم .....
من تاحالا 5 تا گوشی سونی اریکسون گرفتم هر 5تا آشغالو مورد دار دراومدنن .... تا آخر رفتم عزیز دلم نوکیا رو گرفتم خیاله خودمو راحت کردم
مدیر بازنشسته
من که مخالف سرسخت سونی اریکسونم .. یعنی اگر پیش بیاد شرکتشم به آتیش میکشم .....
من تاحالا 5 تا گوشی سونی اریکسون گرفتم هر 5تا آشغالو مورد دار دراومدنن .... تا آخر رفتم عزیز دلم نوکیا رو گرفتم خیاله خودمو راحت کردم
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
سونی اریکسون از لحاظ الکترونیکی بسیار ضعیف هست و بسیار کسانی رو دیدیم که میگن شانسیه .خیلی ها گوش هاشون بعد یه مدت دچاره هنگ و مشکلاتی میشه که مجبور شدن بفروشن اما بعضی ها هم خوب از اب در اومده .در مجموع من به هیچ وجه سونی اریکسون رو تایید نمیکنم .کیفیت گوش های نوکیا و وجود سیستم عاملش از همه لحاظ برتر از سونی اریکسونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
با سلام خدمت دوستان
چند تا عرض کوچیک داشتم :
1) من از سیمبین نداشتن گوشی های سونی واقعا لذت میبرم در حالی که گوشی سیمبین دار هم داشتم و با خیلی هاشون کار کردم ولی متاسفانه یا خوشبختانه اصلا خوشم نیومد و دوباره رفتم سونی اریکسون گرفتم تا خیالم از سرعت گوشی و هنگ نکردن متعددش راحت باشه در عین حال من واقعا با سیمبین حال نمیکنم و برای من کارایی نداره !! ( برای من ) !! ولی اینکه بگیم من از سیمبین چیزی نمیفهمم منصفانه نیس !!!
2) من عمده ی استفاده ام از گوشی آهنگ گوش دادنه که سونی اریکسون تا حالا کاملا منو در این ضمینه کاملا راضی نگه داشته !!
حتی اگر فرض کنیم که بعضی از گوشیهای نوکیا تو کیفیت صدا به سری w سونی برسه بازهم هدفون هایی که w داره یکی از مواردی هست که اونو از نوکیا متمایز میکنه و همین طور که میدونین هدفون سهم بزرگی در لذت بردن از آهنگی که گوش میدین داره !! پس .....
3) ن95 هم گوشیه خوبیه و در عین حال کم نقص ولی برای کسی که با سیمبین حال میکنه و زیاد فیلم میگیره چون به نظره من فیلمها یی که ن95 میگیره عالیه ولی تو زمینه ی عکس چیزه خیلی شاخی نیست و سونی تو زمینه ی عکس چیزی از نوکیا کم نداره ولی توی فیلم , سونی به خاطر سیاستهایی که در پیش گرفته و به خاطره به فروش رفتن هندی کم هاشون ( قبلا تو تاپیک های دیگه دوستان اشاره کردن) یه مقدار ضعیفتر کار کرده!! تو زمینه ی صدا هم من صداشو از هدفون گوش دادم ولی از گوشیه خودم (و850) صداش هم کمتر بود هم نسبتا کیفیته پایین تری داشت !!
این نظر من بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
the first & the best isSony
Ericsson
جواب :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- شما گوشي هاي جديد نوكيا را هم تست كرديد ؟؟ من 5700 دارم تا فقط يك بار هنگ كرده كه اون هم مشكل نرم افزاري بود كه ريختم روش كه با زدم دكمه قرمزي كه براي اين كار طراحي شده گوشي از هنگ دراومد .
W810 من بيشتر از اين هنگ مي كرد .
2- من دو گوشي از سري W700 داشتم كيفيت هدفون خوبي داشته اما كيفيت هدفون 5700 در همون حد و تا حدي هم بهتره .
3- عكس را 100 % حرفت را قبول ندارم بچه هايي بودند از نزديكان كه N95 داشتند من با K800 ، K850 مقايسه كردم N95 خيلي بهتره !
صداي N را توي هدفون نشنيدم اما كلا گوشي هاي نوكيا كه ME نباشند توي هدفون از W كم ميارند ولي بايد توجه كرد كه دو سري براي مقابله با هم ساخته شدند !
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
1 من با ن95 ن73 و ... کار کردم ولي با جديدتر از اينا نه !!!
من خودم و810 داشتم فقط يه بار به دليل ضربات شديد مجبور شدم بدمش تعمير !!
آخه هدفون نوکيا خيلي گندس !! اصلا تو گوش نميمونه ولي شما هدفونهاي دبليو ه سوني رو ببين چقدر خوب ميره تو گوش به طوري که صدايي از بيرون نمي شنوي !!
2 خوب مقايسه ي ک800 با ک850 منطقي نيست( 5 و 3 ) !! ک850 رو هم من نديدم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي تو دوربينهاي مثلا 3مگاپيکسلي , سوني چيزي از نوکيا کم نداره !!
3 يه نکته ي ديگم ميخاستم بگم که اونم اينه کهمثلا شما تم ها و شکل منوهاي سوني اريکسون و ببين که با چه ظرافتي روش کار شده !! مثلا شما وقتي تو منو بالا و پايين ميري , کادر ه روي آيکون به ارومي حرکت ميکنه ولي تو نوکيا اين حرکات بسيار خشک و بي روح ه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي خوب من نميگم سوني اريکسون بهتره يا نوکيا !!!!!!!!!!
اگر منطقي نگاه کنيم سوني يه مزايايي نسبت به نوکيا داره
نوکيا هم يه سري مزايا نسبت به سوني !!!
بايد ديد که نوع کارمون با گوشي با کدوم مزايا مطابقت ميکنه !! نوکيا , سوني يا هر مارک ديگه !!!!!
سوال اصلي اين تاپيک هم همينه که شما از چيه نوکيا يا سوني يا .. خوشتون امده که رفتين سراغش و الا همه ميدونن که هيچ گوشي اي بي نقص نيست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر عليرضا
Ericsson
چون گفتيد من ديروز با دوستم چك كردم گوشي W850 بود تست كردم كيفيت و ... صداي 5700 بهتره با اجازتون يك تست بكنيد شما هم نتيجه را بديد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
|
|
ببخشید من متوجه نشدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی میکین که شما و850 و با 5700 چک کردین ؟؟
کیفیته صدای 5700 بهتر بود ؟؟
نظرتون درمورده هدفونهای سونی اریکسون چیه ؟؟؟
منم 5700 دیدم چک میکنم خبر میدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ericsson
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks