آقا من با عرض عذرخواهی عرض میکنم که E250 قابلیت بزرگ کردن فونت را دارد اما فقط برای نوشتن شماره تلفن ولی نه برای منوهاش.
بازم معذرت میخوام.
با تشکر.
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
آقا من با عرض عذرخواهی عرض میکنم که E250 قابلیت بزرگ کردن فونت را دارد اما فقط برای نوشتن شماره تلفن ولی نه برای منوهاش.
بازم معذرت میخوام.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Emperatour (03-02-08)
عضو VIP شهر سختافزار
W580برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
W660
هر دو از سونی اریکسون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با w580 موافقم 100%. میتونه به جای زنگ فیلم پخش کنه. البته من خودم هیچوقت تا حالا بیشتر از 150 پول موبایل ندادم. اما احتمالا این اولین موبایلی خواهد بود که منو وادار به شکستن طلسم میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
w580 گرفتم ... 243 تومن ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون سفیدش بهتره یا طوسی ؟ من طوسیش رو گرفتم ... قابش هست که سفیدش کنم ؟ واسه تنوع البته
گوشي درست و حسابي كه دو تا سيم كارت بخوره چي هست؟ از اين چيني هاي درپيت نمي خوام ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فكر كنم سامسونگ يك مدل داره، درسته؟
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
حق آب و گل داره
D880 سامسونگ گمونم موجود باشه تو بازار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gsmarena.com/samsung_d880_duos-2156.php
حق آب و گل داره
خوب سلیقه هست. احتمال خیلی زیاد قابش هم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks