امروز رفتم باساژ علاادین تو جمهوری که گوشی ها رو قیمت کنم و از نزدیک ببینمشون و تستشون کنم که وقتی hTC ONE M8 رو دستم گرفتم مجذوبش شدم جنس بدنه عالی و کیفیت بسیار خوبی داره دوربینشم بدک نیست روش آسفالت 8 رو بدون لگ بالا آوردم بعدش رفتم گشتم تو طبقه های آخر یه جا رو بیدا کردم که از بقیه جا ها ارزون تر میداد بعد این که گوشی رو از بلمب باز کردن و باهاش یه کم کارکردم که ببینم سالمه یا نه گفتن باید 160 واسه آبدیت اندروید به 5 و نرم افزارهای مخصوص اچ تی سی بدین وگرنه گوشی نمیتونه به اینترنت وصل شه و اگه وصل شه لاک میشه (فک کرده بود هیچی حالیم نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) بهش گفتم نیازی به اینترنت ندارم و گوشی رو همینجوی میخوام که عصبانی شد و گفت که گوشی رو نمیفروشه خلاصه دعوا شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و گوشی رو نخریدم امروز میخواستم از دیجی کالا سفارش بدم که دیدم فقط رنگ قرمزشو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فک کنم اصلا شانس ندارم میتونید یه باساژی رو معرفی کنید که ازش بخرم.

Bookmarks