سوال و حواب دوستان در مورد جسجم و تایتن :

بنده قصد خرید jasmjam یا Tytn رو داشتم.
بین این دو اختلافی که دیدم اختلاف ظاهرشون بود و در ضمن Tytn هرمیس 200 هست و jasjam هرمیس 100
این که یکی 100 هست یکی 200 نشون دهنده چی هستش؟دلیلی بر برتری یکی تلقی میشه؟

یکی از بچه هایی که jasjam داشت میگفت خیلی گوشی هنگ میکنه (البته برنامه هم زیاد ریخته بود) شما هم این
مورد رو تایید میکنید؟

در ضمن قیمت Tytn خیلی ارزونتر از jasjam هستش (حتی تو خارج از ایران)
برای چی این همه اختلاف قیمت وجود داره؟

تو جعبه tytn چه چیزایی وجود داره؟
تو جعبه jasjam دیدم یک قلم اضافه هم وجود داره به همراه کیف کمری و ...

جوابها :

Quote:
این که یکی 100 هست یکی 200 نشون دهنده چی هستش؟دلیلی بر برتری یکی تلقی میشه؟

فقط شکل ظاهریشون فرق می کنه. هیچ برتری یی به همدیگه ندارن (البته کلید های اطراف d-pad در herm100 فشرده ترن، در مقابل کارکردن با d-pad هرم100 راحت تره)

Quote:
یکی از بچه هایی که jasjam داشت میگفت خیلی گوشی هنگ میکنه (البته برنامه هم زیاد ریخته بود) شما هم این
مورد رو تایید میکنید؟

نه، شدیداً تکذیب می کنیم!!! بعد می گن آیمیت رام های خوبی می ده بیرون!!!
شما اگه تهیه کردید، کافیه یه رام WM6 بریزید روش، تا عمر دارید هنگ نمی کنه دستگاه تا 2-3 ماه دیگه هم برای hermes آپگرید رسمی WM6 می یاد

Quote:
در ضمن قیمت Tytn خیلی ارزونتر از jasjam هستش (حتی تو خارج از ایران)
برای چی این همه اختلاف قیمت وجود داره؟

جسجم آخرین دستگاهی بود که HTC برای i-mate تولید کرد (و می کنه هنوز)

حضور مستقیم htc توی بازار، به گفته ی خود htc یکی از دلایلش کم کردن قیمت ها بود، که همینطورم شد (و همزمان سود فروش دستگاه ها براشون بیشتر شد!)

Quote:
تو جعبه Tytn چه چیزایی وجود داره؟

جواب می شه اینها:
HTC TyTN unit
- User Manual
- Quick Start Guide
- Sync Software CD
- AC Adaptor
- Mini-USB/USB Sync Cable
- Carry Case
- Lithium Ion Polymer battery
- Stereo wired headset with microphone
2 Stylus

با مموری 2 گیگ به راحتی کار میکنه؟
چه برندی از مموری رو پیشنهاد میکنید که سرعتش هم بالاتر باشه؟

بله بدون مشکل کار می کنه. من Sandisk دارم، ولی هر چی (به جز kingstone!!) گرفتید خوبه، Sandisk و A.Data هم مارک های خوبین. فقط موقع خرید یه دونه آک و جعبه دارشو بگیرید.

در مورد هندزفری، (ds970) ، بدون مشکل کار می کنه با hermes 'م. اگه میون آهنگ زنگ بخوره آهنگ قطع می شه، زنگ تماس برقرار می شه ، بعد که تماس قطع شد دوباره آهنگ پخش می شه. من حتی راحت همزمان به کامپیوتر و موبایل وصلش می کنم، می شه آهنگ رو از روی کامپیوتر گوش کرد و اگه کسی تماس بگیره، آهنگ قطع می شه و تماس برقرار می شه، بعد که قطع شد بر می گرده روی کامپیوتر !

بعدم تایتن کیفیت پخش موسیقی روی بلوتوث خیلی بالایی داره اگه بودجه می رسه، پیشنهاد می کنم حتماً تهیه 'ش کنید!

ولی اگر خواستید هندزری سیم دار بگیرید، باید سیم هندزفری اصلی رو از جای میکروفون قطع کنید و هندزفری جدید رو بهش وصل کنید. این تنها راهه ممکنه، چون فکر نمی کنم تبدیل های ExtUSB to 3.5mm ایران موجود باشه. (تایتن بر خلاف اکثر ppc ها، پورت miniUSB نداره، ExtUSB داره؛ از ابتکارات htc !!)

###موقع خرید تایتن هم دقت کنید که شماره سریال گوشی (روی جعبه پرینت شده) از HT636xx بیشتر باشه###

اگر شما ميخواي به قيمت مغازه داري بفروشي خوب اون بحث ديگري است . اصولا کسي اينجا براي فروش موبايل آگهي ميزنه که ميخواد گوشيش به قيمتي بالاتر از قيمت (با يک دنيا پوزش) بزخري مغازه دار به فروش بره . کسي هم اينجا دنبال خريد گوشي دست دومه که ترجيح ميده کلاهي به گشادي خريد گوشي دست دوم از پاساژ علائدين سرش نره و با قيمت معقولتري خريداري کنه . در ضمن توجه داشته باشين که عوارض مغازه دار و سود واسطه هم اين وسط بايد حذف بشه.

1. بازار: در آشفته بازار بازار موبال ايران که فساد در تمام اجزاي اون رخنه کرده قيمت فروش جنس بخصوص دست دوم در مغازه هيچ تناسبي با تعادل عرضه و تقاضا يا سود منطقي دلالي نداره . اين دزد بازار گوشي دست دوم رو بسته به تميزي 50-60% قيمت آکبند البته با گارانتي متفرقه!و شايد 10-20 تومن بيشتر در موارد استثنايي خريداري ميکنه . اين گوشي در سيستم فروش با کلک هايي از تعويض قاب و بسته بندي و آکبند نمودن و الصاق برگه گارانتي تقلبي مجدد و فروش به عنوان گوشي آکبند در موارد تميز گرفته تا مسخره بازي اخير رجيستر شده و نشده که با اين بهانه گوشي هايي که اونقدر داغونن که نميشه آکبندشون کرد رو گرونتر از نو به خلق الله انداخته ميشه . به اين شکل عملا گوشي دست دوم 110 - 80% قيمت آکبند به فروش ميرسه و اختلاف قيمت خريد و فروش يک گوشي دست دوم نسبتا گرون توسط مغازه دار ممکنه به 200 هزار تومن هم برسه . از طرفي تمامي گوشي هاي مدل قديمي ولي آکبند بازار ايران استوک و دست دوم اجناس خارجي هستند .

2. قيمت خوب: براتون يک محاسبه سر انگشتي کنم که صبر کردن تا چه حد و تا چه مبلغ به سود شماست.

a. به فرض که براي يافتن مشتري مناسب هر ماه x هزار تومان از قيمت گوشي کم کنيد . با فرض 680 تومان قيمت فعلي شما با احتساب سود بانکي 18% ماهي بيش از 10 هزار تومان داريد ضرر ميکنيد . پس تا اينجا جمعا 10+ x هزار تومان در هر ماه ضرر کرده ايد . در واقع اگر گوشي خودتون رو 3 ماه ديگه 700 بفروشيد که غير ممکنه چون سير قيمت شما نزولي است و اين نقطه رو قبلا رد کرده ايد) دليلي نداره خوشحال بشيد که به مشتري 670 نقد امروز نفروخته ايد . پس فقط وقتي صبر منطقي است که هستيد 3 ماه ديگه گوشي رو حداقل 30 هزار تومن گرونتر از امروز ميفروشيد که تازه در اينصورت هم سر به سر شده ايد و سودي نکرده ايد که همونطور که گفتم بخاطر ماهي x تومان افتي که در نظر گرفتيد غير ممکنه.

b. در کنار اين فاکتور قدمت نيز هست . 3 ماه ديگه چيزي از گارانتي گوشي نمونده و مدل گوشي 3 ماه قديمي تر شده و احتمال فروش با قيمت بالاتر کاهش پيدا کرده چراکه اجناس هاي تک در طول زمان قيمتشون سير نزولي داره . در واقع احتمال اينکه گوشي شما 3 ماه ديگه 700 فروش بره خيلي کمتر از اونيه که امروز 700 فروش بره . اين وسط شما به عنوان تاجر در مورد جنس تصميم ميگيريد که پذيرش چه مقدار ريسک سرمايه رو داريد .

c. در ضمن اينو در نظر بگيريد که فردا مدلهايي وارد بازار ميشن که امکانات کمتري دارن (مثلا سي پي يو 400) اما در سوي ديگه کفه ترازو wm6 و نو و به روز بودن + گارانتي باعث ميشه مشتري اونا رو انتخاب کنه چراکه جنس مدل بالاي امروز جنس ميان مدل فردا است . فروش يک بنز 230 مدل 1995 آسونتره يا کرولا صفر مدل 2007 ؟

در کشورهاي غربي با همين محاسبات در پايان فصل شما ميتونيد اجناس رو 50% قيمت خريداري کنيد چراکه سود حاصل از فروش نقد با ايجاد توان يک معامله جديد + سود virtual که از گردش مالي اون پول حاصل ميشه برآيندش مثبت هست و بازار طوري تنظيم شده که خريدار و فروشنده هردو از اين گردش مالي مثبت سود مناسب ميبرن.

3. از رده خارج شدن: اين فاکتور رو من اضافه ميکنم. در نظر داشته باشيد که wm6 آماده شده و wm5 بخواهيد يا نخواهيد از رده خارج ميشه و شايد يکي دوماه با کلک نخ نماشده ي فروشندگان با بهتر دونستن جنس قديمي و اينکه ديگه توليد نميشه چند صباحي قيمتش بطور کاذب بالابره که البته خودشونم طي اين مدت حاضر نيستن مدل قديمي رو از شما بردارن ولي پس از ورود جنس جديد مدلهاي قديمي با افت ناگهاني قيمت روبرو خواهند شد مگر اينکه يک بازي جديد مثل رجيستر بازي از جيب دولت مهرورزي در بياد . گوشي هاي تاپ رنج مثل جسجار بيش از بقيه مشمول اين قضيه هستند.