آیا خرید یک PPC برای کسی که به آن نیاز چندانی ندارد کار درستی است ؟؟؟

من بیشتر از گوشی های معمولی تحت جاوا و سمبین استفاده میکنم در حال حاضر هم گوشیم k750 هستش و به دلیل یکسری مشکلات که براش پیش اومده قصد تعویضش رو دارم و از طرفی هم به PPC علاقه دارم نمیدونم تاپیک I-mate سری ultimate رو نگاه کردین یا نه ، با اومدن سری جدید i-mate ها علاقه ام برای خرید ppc بیشتر شد من به جز مدت اندکی کار با P910 با هیچ دستگاه ppc کار نکردم البته محدود بودن سیستم جاوا و سمبین برای من این عامل رو تشدید کرد . حالا من موندم یه گوشی معمولی بگیرم یا یک PPC
شاید بد نباشه این هارو بگم ، من یه جورایی اس ام اس بازم ( نمیدونم تو اسمارت فونها راحت تر میشه اس ام اس زد یا گوشی ها معمولی ممنون میشم به این سوال جواب بدین ) ، دوربین گوشی هم بطور نسبی برام مهمه ( نه خیلی ) آنتن دهی و شارژ خوب ، وجود برنامه های زیاد و .... از بقیه نیازهام هستش ، ضمنا من دانشجوی رشته الکترونیک هستم و مدتی هستش که دارم شروع به یادگیری برنامه نویسی C++ میکنم این هم میشه گفت یکی دیگه از دلایلم برای تعویض گوشی هست .
راستی من مقداری از تاپیک راهنمای جامع PDA و مشاوره برای خرید PPC رو مطالعه کردم هر جفتشونو از صفحه 1 تا 10 ( بقیشم ایشالله بعدا ) ولی یکم من os 2003 رو با wm5 قاطی کردم الانم که wm6 اومده دیگه هیچی
چند تا سوال اساسی برام پیش اومده با وجود اینکه دربارش دوستان توضیح دادن ولی باز نفهمیدم
1- چند نوع حافظه در ppc وجود داره بعد ایا ppc ها هم مثل گوشی های معمولی دارای حافظه داخلی (phone memory) و حافظه خارجی ( memory stick) هستن ؟ یعنی علاوه بر Ram و Rom ما مموری هم داریم که میخواد sd باشه یا هرچی یا نه منظور از ram همون مموری sd هست ؟ میشه در این مورد یکم واضح بوضیح بدین
2- در مورد ویندوز موبایل 6 هم بگید که چه فرقی با 5 داره میزان مصرف باطری و ......

جوابها:
در کل از من میشنوید پولتون رو برا PPC خرج نکنید من یکی که واقعا پشیمونم ! ببینید درسته از یه نظرهایی خوبه مثلا کوچک بودنش که مثل یه کامپیوتر دستی همیشه و همه جا همراهته اما یه فکر غلط بین همه پیش اومده که همه فکر میکنن PPC چون Win روش نصب میشه دیگه مثل PC کار میکنه و میتونه تمومه کاراشو باهاش انجام بده اما این کلا غلطه من خودمم مثل شمام من گروه نرم افزاری دارم و بیشتر به خاطر کارم رفتم PPC خریدم اما الان خیلی خیلی پشیمونم - - - PPC در حد 400-500 تومن اصلا به درد نمیخوره بخواید PPC خوب هم بخرید باید 1 تومن به بالا رو پیاده شید خوب حالا یه خورده فکر کنید چرا آدم پولشو نده یه لپ تاپ ؟؟؟؟؟! هر کاریم که بخوای انجام بدی برات 3 سوت انجام میده هیچ مشکلی هم نداره تنها مشکلش همیشه همراه نبودنشه که همون PPC هم که همیشه همراه کاری از دستش بر نمی آد - - - - - - یه چیز دیگه رو هم یادت باشه Windows Mobile زیاد فرقی با همون Symbian نداره همون برنامه هایی که رو Symbian و... میبینید رو Windows Mobile هم هست و بیشتر از این خیلی کم گیر میاد .... حالا نمیدونم این نظر من بود هرطور خودتون دوست دارید .

Quote:
شاید بد نباشه این هارو بگم ، من یه جورایی اس ام اس بازم ( نمیدونم تو اسمارت فونها راحت تر میشه اس ام اس زد یا گوشی ها معمولی ممنون میشم به این سوال جواب بدین )

خودمم این جوریم و تو این یکی خیلی خیلی به مشکل بر خوردم چون PPC مثل گوشی ها Keyboard نداره اگه جایی مثل خیابون و ... باشید یا باید 1 ساعت قلم در بیاری و وایسی یواش یواش Type کنی یا با انگشت هی خودتو بکشی تا رو یه حرف کلیک کنی ! من قبلا نوکیا داشتم مقام اول تند تایپ کردن SMS رو داشتم یه مسیج 256 کاراکتری رو در عرض 5 ثانیه تایپ میکردم ! اما الان وقتایی که بیرونم و ... SMS میاد مجبورم بی خیالش بشم بذارم وقتی رسیدم یه جا که تونستم بشینم جواب میدم !

Quote:
دوربین گوشی هم بطور نسبی برام مهمه ( نه خیلی )

نه این یکی هم نه ... دوربین PPC خیلی مشکلات داره از همه نظر...

Quote:
آنتن دهی و شارژ خوب

این یکی هم نه !!!!!! آنتن دهی مضخرف... شارژ هم از اون بدتر

Quote:
ضمنا من دانشجوی رشته الکترونیک هستم و مدتی هستش که دارم شروع به یادگیری برنامه نویسی C++ میکنم این هم میشه گفت یکی دیگه از دلایلم برای تعویض گوشی هست .

تو این یکی میشه گفت یه خورده بهتون کمک میکنه اونم چون برنامه هست برا کد نویسی اونم نه اینکه برات Compile هم کنه فقط کد بنویسی اونم کد نویسی آماتور

Quote:
ولی یکم من os 2003 رو با wm5 قاطی کردم الانم که wm6 اومده دیگه هیچی

چیش رو قاطی کردی ؟ Win2003 ویندوز 2003 هست Wm5 هم ویندوز 2005 Wm6 هم تازه اومده Windows 2006 هست که فقط برا بعضی از PPC ها امکان نصب داره !

Quote:
1- چند نوع حافظه در ppc وجود داره بعد ایا ppc ها هم مثل گوشی های معمولی دارای حافظه داخلی (phone memory) و حافظه خارجی ( memory stick) هستن ؟

توی Win2003 این جوری بود که خود ویندوز Memory خود گوشی رو به 2 قسمت Flash Disk و Phone Memory تقسیم میکرد اما از Win3 به بعد برداشته شد و خود گوشی فقط یه Memory داره یعنی با Flash Disk یه جا شده اگرم Memory Card داشته باشی که جدا میشه SDMMC و Phone Memory

m و rom دو چیز مختلف هستند و اصلا کاری به هم ندارن. مموری کارت هم که برای قرار دادن فایلها هستش ولی بدون اون هم میتونی چند روزی!!! باهاش کار کنی. ولی بهتره که وقتی گوشی رو گرفتی تمام برنامه های مورد نیازت رو نصب کنی (حتما روی کارت نصب کن بجز اونهایی که باید حتما روی ram خودش باشن تا بدون مموری هم کار کنن. مثل pocketDiary) و بعد از کل مموریت یه بک آپ رو کامپیوترت بگیری. (هر چی باشه سیستم عاملش ویندوزه و هر از گاهی قاتی میکنه،

Quote:
- در مورد ویندوز موبایل 6 هم بگید که چه فرقی با 5 داره میزان مصرف باطری و ......

من هنوز نصب نکردم نمیدونم...

Quote:
ایا در ppc ها میشه مسیج فارسی گرفت ، ایا میشه دفترچه تلفن رو فارسی کرد ؟؟؟

آره میشه باید برنامه نصب کرد

Quote:
آیا امکان نصب برنامه های جاوا بر روی i-mate ها هست ؟

آره باید Java Virtual Machine نصب کنید اما یه خورده مشکلات خاص خودش رو داره هنوز