بله ... جناب امپراتور بزرگ ... کسی از شما نظر نخواست ...! من به این دلیل که قبلا این بلا میخواست به سر خودم بیاد (ننوشتن منبع) خواستم به این دوست عزیزمون گوشزد کرده باشم ... بله میدونم مدیر داره ... ولی من نظر خودمو گفتم کاکو ok ؟
عضو VIP شهرسختافزار
بله ... جناب امپراتور بزرگ ... کسی از شما نظر نخواست ...! من به این دلیل که قبلا این بلا میخواست به سر خودم بیاد (ننوشتن منبع) خواستم به این دوست عزیزمون گوشزد کرده باشم ... بله میدونم مدیر داره ... ولی من نظر خودمو گفتم کاکو ok ؟
|
|
कभी हार
وحيد جان !!! لهن صحبتتون خيلي خيلي خيلي بد هست ! توي تاپيك هاي ديگه هم سر همين قضيه اخطار داده شده و در صورت تكرار متاسفانه دسترسي شما براي مدتي به انجمن بسته ميشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف از ايجاد انجمن ، محيطي دوستانه و جو صميمانه هست كه در كنارش بتونيم به بحث هاي تخصصي ديگه بپردازيم نه جنگ هفتاد و دو ملت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لغات ، الفاظ و ... مختلفي ميشه استفاده كرد ! اول از همه اينكه اين حرف در محيط صميمانه ما معنا نداره . دوم هم اينكه هر فردي ميتونه نظرش را در چهار چوب قوانين بيان كنه .
خلاصه دوست عزيز رعايت كردن قوانين هنر هست نه اجبار . اما رعايت نكردنش خطاست نه شجاعت !
نكته دوم هم رعايت كردن منبع هست . منابع فارسي كاملا بايد رعايت بشه و در صورتي كه مجيد جان از منبع فارسي كپي كرده بفرماييد تا بررسي بشه ، بدون مدرك صحبت نكنيد لطفا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
™Enter_The_Love (03-04-08), Labyrinth (03-04-08), PCminister (03-04-08), Quick (03-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks