پروژه رو که تو پست اول توضیح دادم
یه بازی آنلاین هست که باید توش تصویر حدس زد و به این صورته که یه مستطیل تقریبا سیاه هست (کد رنگش تو کدهام هست) که دایره توش هست از داخل دایره قسمتی از یه تصویر پیداست و این دایره مرتب توی مستطیل دور میزنه
حالا من تصویر این مستطیل رو از طریق برنامه ی manycam که وب کم مجازی هست دارم و این تصویر رو از طریق کتابخونه ی emgu.cv که کدهاش توی نت بود به C#.net اوردم
تا اینجا که مشکلی نیست ok
حالا این تصویر به خاطر اینکه همیشه بکگراندش یک رنگ هست میتونم بکگراندش رو transparent کنم و نهایت دایره میمونه که قسمتی از تصویر که باید حدس زده بشه توش مشخص هست (توی عکسی که فرستادم یه خرمالو هست)
برای هر فریم باید این کار انجام بشه و کدهای نمایش وب کم توی پیکچر باکس باید توی تایمر باشه چون emgu.cv در هر لحظه فقط یه فریم کپچر میکنه. خوب در نهایت مجموع تمام فریمها میشه تصویر مورد نظر. به همین سادگی
راستش من برنامه نویسی رو در حد دانشگاه بلدم رشتم نرم افزار بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد های بدون استفاده رو پاک کردم
اومدم کدهای ترنسپرنت رو هم پاک کردم فقط این کد رو گذاشتم
بازم حافظه سریع پر شد یعنی خود نمایش تصویر توی پیکچر باکس هم حافظه رو پر میکنهکد:Capture capture = new Capture(); private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e) { pictureBox2.Visible = false; using (var nextFrame = capture.QueryFrame()) { if (nextFrame != null) { pictureBox1.Image = nextFrame.ToBitmap(); } }
میشه یه مثال توی کد خودم در مورد dispose بزنید؟

Bookmarks