سورسي كه شما قرار داديد براي SQL هست نه اكسس. به علاوه پايگاه داده اون قرار داده نشده و يا اطلاعاتي پيرامون اون وجود نداره كه بشه بهتر تر كد رو تحليل كرد. در نتيجه اگه بخواهيد صرفا" با تغيير پارامتر هاي سورس قرار داده شده، پروژه ي خودتون رو تكميل كنيد از نظر بنده كار سختي پيش رو خواهيد داشت.
- می خوام بدونم، books نام پایگاه داده می باشد؟
نه. dbBooks نام پايگاه هست.
- آیا Autthors نامی جدولی ست که عملیات بر روی آن انجام میشود؟
چنين جدولي وجود نداره (حداقل من نديدم) ولي اكثر فرآيند ها روي جدول tblbooks اعمال ميشه.
- cmbAutthors نام چه شی ء می باشد و چه کاری انجام میدهد؟
نام ComboBox است و براي نمايش ليست نويسندگان يك كتاب (ركورد) به كار مي رود.
- کاربرد selAutthors چیست؟ و من به جای آن باید چی قرار بدم؟
احتمالا" نام جدولي است كه مشخصات نويسندگان را در بر مي گيرد. بخش دوم سوال رو متوجه نمي شم.
- کاربرد SchBooks چیست و من به جای آن باید چی قرار بدم؟
احتمالا" نام جدولي است كه مشخصات كتب را در بر مي گيرد. بخش دوم سوال رو متوجه نمي شم.
- tblbooks نام کدام جدول است؟
سوال رو متوجه نمي شم. ولي اين يك schema هست كه جدولي را درون DataSet پديد مي آورد و بنده تا حالا از اين روش براي Fill كردن استفاده نكرم.
- cmbCriteria چه شی ء می باشد و کاربرد آن چیست؟
يك ComboBox هست كه فيلتر جست و جو را تعيين مي كند.
- شناسه های قرمز رنگ در قسمت search برنامه؛ فیلدهای کدام جدول می باشند؟
بيان گر پارامتر هايي هستند كه جست و جو بر اساس آن ها صورت مي گيرد.
- می تونم بجای datagrideviewlist که در اینجا به کار برده شده؛ دیتا گرید ویو استفاده کنم؟
چنين چيزي رو پيدا نكردم و گمان نكنم چنين كنترلي اصلا" باشه. با اين حال در سورس برنامه از DataGridView استفاده شده كه شما هم مي تونيد به همون طريق عمل كنيد.
- titel و price نام فیلدهای جدول هستند؛ یا خود جدول جداگانه ای هستند؟ و من در جدول لاگینم باید چی رو جانشین کنم؟
نام فيلد هستند. بخش دوم سوال رو متوجه نمي شم.
- و اینکه خاصیت یا حالت های setbuttons یا setenabled رو چه جوری باید بیارم؟
اين دو روال سابروتين هستند كه مورد اول براي نمايش/عدم نمايش دكمه هاست و دومي براي فعال/غير فعال كردن فيلد هاست.
موفق باشيد
آرمين
Bookmarks