با سلام!
نحوه ی ایجاد DataSet و نحوه ی ایجاد DataTable رو با کد نویسی فکر کنم قبلا" خدمتتون توضیح داده بودم. لطفا" به لینک های زیر مراجعه کنید:
How to create a DataTable programmatically
How to create a DataSet with DataRelations Programmatically
مشکلی هم که با حذف عناصری چون DataSet برایتان پیش اومده طبیعی هستش. برای رفع اون هم باید مجددا" عناصر حذف شده رو ایجاد کنید و کد نویسی و خواص عناصر وابسته رو مجددا" چک کنید.
و اما خطای not a valid file name:
بنده مشکل خاصی در ساختار سورس شما مشاهده نمی کنم. اما دو اشکال عمده در تعریف ConnectionString شما وجود داره!
در واقع شما مسیر پایگاه داده رو کاملا" غلط وارد کردید؛ به همین دلیل خطای نامعتبر بودن مسیر رو دریافت می کنید!!!
Application.StartupPath.ToString() نماینده ی مسیری است که برنامه ی شما در درون اون در حال اجرا شدن است و شما مجددا" این مسیر رو با مسیر دیگری پیوند زدید که حاصل یک مسیر غلط خواهد بود. برای رفع مشکل بانک univercity amar.mdb رو در مسیر bin کپی کنید. فکر کنم وجود فاصله ی خالی در نام پایگاه داده مشکل ساز بشه. پس نام فایل رو به univercityamar.mdb تغییر بدید (rename). سپس ConnectionString رو به صورت زیر تعریف کنید:
اشکال بعدی در اون مسیری هستش که به StartUpPath پیوند زدید. فکر می کنم عبارت C:/ صحیح نباشه و باید از C:\ استفاده کنید (به تفاوت خطوط مورب دفت کنید.) این امر احتمالا" برای سایر خطوط مورب به کار برده شده هم صدق می کند. دقیقا" اطلاع ندارم ولی گمان کنم به دلیل وجود فضای خالی در مسیر باید کل مسیر رو در داخل کارکتر های ' قرار بدید. گرچه استفاده از این مسیر در رشته ی اتصال لزومی نداره اما در زمان کاربرد آن باید به این نکات توجه شود.کد:myConnection.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;DATA SOURCE=" + Application.StartupPath.ToString() + "/univercityamar.mdb";
موفق باشید
آرمین
Bookmarks