دوست خوبم آقا آرمین من هر کاری کردم که درست بشه؛ متاسفانه نشد؛ شما نوشته بودید که:
"فكر كنم شما فايل UsersDB.mdb رو در مسير bin پروژه ي خودتون قرار نداديد. اگه شما از همون ConnectionString اي كه بنده استفاده كردم، استفاده كنيد آن گاه فايل هاي MDB حتما" بايد در در محل اجراي برنامه ي اصلي (همون فايل EXE) قرار داشته باشند. در غير اين صورت بايد مسير دقيق بانك ها رو در ConnectionString قرار بديد."
منظور شما از userdb.mdb بانک اطلاعاتی تون هست دیگه؛ درسته؟ اگه اینجور باشد، من چک کردم، من یک نسخه از بانکم رو در پوشه ی bin دارم؛ یه نسخه هم در بیرون این پوشه، جایی که فرمهام هم هست! من دقیقا از روش ساخت کانکشن استرینگ شما استفاده کردم؛ و در قسمت آدرس، آدرس دقیق بانک اطلاعاتیم رو قرار دادم!
اما یه موضوعی رو میخواستم بگم، من چون دیتا ست و دیتا سورس و اینها رو قبلا به روش ویزاردی ساختم، احساس می کنم چون قبلا دیتا کانکشن استرینگی داشتم؛ الان که این برنامه ی شما رو می نویسم برای ساخت کانکشن استرینگ؛ مثلا کلمه ی oledbconnection برای ساخت، وقتی شما نوشتید به صورت سیاه بوده؛ اما من که می نویسم این کلمه به صورت آبی رنگ ظاهر میشه! به نظر شما این دلیل نمیشه که من قبلا یه کانکشن استرینگ داشتم؟
و یه سوال دیگه؛ شما چرا دو تا پایگاه داده درست کردید، و در هر کدام یک جدول تعریف کردید؟
من یه پایگاه داده دارم به نام univercity amar که تمام جداولم و ارتباطات بین اونها؛ در آن وجود داره! پس من باید در هر دو قسمت برای فرم لاگین و همین طور فرم combobox ام از همین نام در قسمت provider بنویسم دیگه درسته؟
خواهشا کمکم کنید که مشکل فرم اولیه و اصلیم حل بشه!
من باید هر چه زودتر پروژه ام رو تحویل بدم!
ممنون و سپاسگذارم

Bookmarks