با سلام!
دوست گرامي لطفا" كمي براي دريافت پاسختون شكيبا باشد. شما سوالتون رو امروز مطرح كرديد و همين امروز هم انتظار پاسخ داريد؟ اين بعضي از دوستان با اينكه سوالشون فوري بوده پس از يك ماه جواب گرفتند. اكثر بچه هايي كه اين جا هستن به نوعي مشغله دارند از جمله خودم كه بد جور تو انتخاب واحد دانشگاه دچار مشكل شدم.
سوالتون گنگ هست؛ مثلا" شما معلوم نكرديد وقتي روي اون سلول مورد نظر كليك مي كنيم مقدارش در كجاي dataGridView جديد ذخيره بشه. من يه سورس براتون تهيه كردم كه وقتي روي سلول هاي dataGridView1 كليك مي كنيم به طور نظير به نظير مقدار سلول ها در dataGridView2 قرار ميگيره.
dataGridView1 در واقع گريد ويو ايي هستش كه با مقادير گرفته شده از پايگاه داده پر شده و dataGridView2 خالي هستش.
اول بايد اين كد رو اجرا كنيد تا dataGridView2 خام تشكيل بشه:
بعد در رويداد CellClick مربوط به dataGridView1 كد زير را وارد كنيد:کد:for (int i = 0; i <= dataGridView1.Columns.Count - 1; i++) { dataGridView2.Columns.Add(dataGridView1.Columns[i].Name, dataGridView1.Columns[i].HeaderText); } dataGridView2.Rows.Add(dataGridView1.Rows.Count);
کد:dataGridView2.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value;
Bookmarks