خواهش می کنم سجاد جان!
در مورد این بخش، هنوز واسه من عجیبه که چنین رفتاری رو مشاهده می کنی! کلا یه تقدم و تاخر در اجرای constructor فرم و رویداد Load فرم وجود داره ولی همون طور که گفتم شاید بهتر باشه کل پروژه ات رو پیوست کنی (csproj به همراه sln) تا دقیق تر بررسی کرد.کد (پست اول) را بجای متد سازنده ، توی رویداد Load گذاشتم ، درست شد (و پروپرتی BackgroundControls در شی transparentControl در کد بالا ، که انتظار داشتم ، بدون بریک پوینت ای مقدار گرفت)
حالا دلیل اش را نمیدونم.
منظورت رو از محدودیت متوجه نمیشم.نمیدونم هم میشه داخل کلاس TransparentControl هم کدی نوشت که این محدودیت برداشته بشه.
الان متوجه شدم. کلا اگر یه کنترل رو BringToFront کنی، رویداد Layout در container اون تحریک میشه. مثلا اگر بخوای label1 رو در form1 جلو تر از سایر کنترل ها قرار بدی، رویداد Layout در form1 فراخوانی میشه. اون پیوندی هم که گذاشتی نمی دونم چقدر می تونه کمکت کنه ولی غالب WinAPI ها به شکل Managed در دات نت وجود داره و فکر کنم اون موردی که شما قرار دادی بیش تر به درد تشخیص تغییر موقعیت یه پنجره بخوره.منظورم متد Control.BringToFront هست . یه رویدادی میخوام که کسی برای کنترلش این متد را فراخونی میکنه ، اون رویداد را فراخونی کنیم . البته احتمالا بشه در اینجا یه چیزایی در این باره پیدا کرد
شاد باشی
آرمین

Bookmarks