با سلام!
دوست عزیز-h.moradof-عضویت شما رو در این انجمن تبریک می گم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چجوری میشه یه برنامه ای که نوشتم رو تبدیل به کامپوننت کنم ؟
برای این کار برنامه ی شما باید تحت کنترل کاربر نوشته بشه. یعنی هنگام ایجاد یک پروژه ی جدید به جای انتخاب Windows Application، باید Windows Control Library را انتخاب کنید. این فقط شروع کار هست...
من سعی می کنم در اولین فرصت یک مقاله در این رابطه تهیه کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصطلاحات در VB.Net
فرهنگ اصطلاحات برنامه نویسی به زبان فارسی پیدا میشه. من سعی می کنم یک نمونه خوبش رو تهیه کنم که عامیانه هم باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طرز استفاده از سورس ها
پروژه های VB.Net همراه سورس کامل حتما" شامل یک فایل با پسوند .vbproj هستند. این فایل رو از توی سورس پیدا کنید و با یک برنامه ی مدیریت کدنویسی اجراش کنید. با این کار پروژه به طور کامل روی رایانه ی شما بارگیری میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشیددوست عزیز، استادان بنده در این انجمن اغلب برای سورسی که ارائه می دهند، نحوه ی استفاده از آن را بیان می کنند. اگر با سورسی مشکل داشتید می تونید اطلاع بدید تا دوستان و بنده شما رو راهنمایی کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks