سلام دوست عزیز!!!
قابلی نداشت!!!
در مورد سوال اولت، معمولا برای هر گوشی یک درایور خاص وجود داره. من دقیقا نمی دونم که میشه از درایور یه مدل گوشی برای مدل دیگه استفاده کرد یا نه؟. فکر کنم درایور گوشی های D750 و K750 یکی باشه. ولی در مورد W810 و K770 نمی دونم!!! اگر چیزی گیر آوردم بهت می گم.
در مورد سوال دومت، می دونم که برای گوشی های سونی اریکسون امکانات SYNC، ارسال و دریافت پیامک، مدیریت شماره های سیم کارت و گوشی، استفاده از دوربین گوشی به عنوان WebCam ،مدیریت تنظیمات کل گوشی و ... وجود داره. یعنی اگه گوشیتو با USB یا BT به رایانه وصل کنی، می تونی توسط برنامه های خاصی یا توسط AT Command کارایی که گفتمو انجام بدی.
در مورد درخواستت:
*اگه گوشیتو به رایانه وصل کنی و با Hyper Terminal دستور *AT رو به گوشیت بدی کلیه فرمان های AT مخصوص گوشیتو دریافت می کنی.
البته باید بگم که هر فرمانی پارامتر های خاص خودشو داره مثلا اگر بخوای Alarm گوشی رو با AT متوجه بشی باید از دستوره ?AT+CALA استفاده کنی، دستور AT*ELIB برای وسایل Pair شده ی مربوط به دندون آبی و دستور ?=AT*EKEY برای گرفتن کلید های صفحه کلید گوشی هستش.
دیدی؛ تو اولی از پارامتر ؟ ، تو دومی اصلا پارامتر به کار نبردم و تو سومی از پارامتر =؟ استفاده کردم.
اگه فرمان خاصی رو می خوای، بگو که برات بذارم. اگه بخوام همشونو بذارم خیلی زیاد میشه. چون فرمان های هر شرکتی ( و حتی برخی از مدل های یک مارک) با هم فرق می کنه و بعضی از فرمان ها هم تا دلت بخواد پارامتر دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بد توضیح دادم یا سوال دیگه ای داشتی بهم بگو؛ در خدمتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks