اگه فایل ماکرو رو داشته باشی میتونی با یه کامپایلر اسمبلی فایل هگز رو به راحتی روی avr بریزی!
حالا چرا با دات نت ؟
اسمبلی یا c++ جواب بهتری میگیری چون از نظر ظرفیت rom در avr باید ظرفیت بیشتری رو برای برنامه در نظر بگیری که اصلا به صرفه نیست!
کاربر شهرسختافزار
اگه فایل ماکرو رو داشته باشی میتونی با یه کامپایلر اسمبلی فایل هگز رو به راحتی روی avr بریزی!
حالا چرا با دات نت ؟
اسمبلی یا c++ جواب بهتری میگیری چون از نظر ظرفیت rom در avr باید ظرفیت بیشتری رو برای برنامه در نظر بگیری که اصلا به صرفه نیست!
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه فقط با دات نت کار کردم (یکم) و با بقیه کار نکردم
حالا کسی پیشنهادی داره ؟
به نظرتون برنامم درسته ؟
چجوری درستی برنامه هامو تست کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی به دادم برسه ....
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
h.moradof:
کد شما رو بررسی کردم، تو تحلیلش مشکل داشتم . کد شما رو فرستادم برای یکی از دوستانم تا ایشون بررسی کنند. امیدوارم سریع مشکلتون حل بشه.
چون سوال شما با سخت افزار هم در ارتباط هستش؛ پس لطفا" مشخصات میکرو + نحوه ی ارتباط از طریق پورت رو هم بیان کنید (یه توضیح مختصر).
آرمین؛
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
AMD>INTEL (08-02-16), ™Ali (10-07-09), M3RS4D 50062 (08-02-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست من اگه یه نگاه به کدهای بیسکامی که دوستمون گذاشتند می کردی متوجه مقادیر پارامتر ها می شدید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میکروش سری atmega 16 با کلاک خارجی 4 مگاهرتز و باود 4800.
دوست من برای تحلیل کدها امکانش هست فلوچارت برنامه ات رو بدی البته تا اینجا مطلب
شما خواستید یه برنامه تست lcd رو با avr اجرا کنید که برای تحلیل برنامه نیاز به جزئیات برنامه هست!
ravegoat (11-07-09)
دوستان رشته ی بنده الکترونیک نیست. اگر اشتباهی در کار من مشاهده کردید، به بزرگواری خودتون ببخشید.
+makintash ، دوست عزیز از تذکرتون سپاس گزارم.
با مشورت هایی که انجام شد، احتمال دادیم مشکل از نحوه ی اتصال باشه.
تصویر زیر یه شکل اتصال رو بیان می کنه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیز بیش تری دستم رسید، در اختیارتون قرار می دم.
موفق باشید
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 13-09-09 انجام شده است
Dim Armin As Iranian
AMD>INTEL (08-02-16), ™Ali (12-07-09), SajjadKhati (07-02-16), خبات کریمی (08-02-16)
سلام
این کد چرا ارور میده؟ :
کد:int x; MessageBox.Show(x.ToString());
|
|
سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مقداری برای x تعریف نشده و در سی شارپ برخلاف زبان های مفسری اگر متغیری مقدار دهی نشه، مقدار پیش فرضی برای اون در نظر گرفته نمیشه.
Dim Armin As Iranian
AMD>INTEL (08-02-16), nima_hl (08-02-16), SajjadKhati (08-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks