برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوایل برنامه های اندروید رو با IDE چندمنظوره و رایگان Eclipse به علاوه پلاگین ADT (مخفف Android Development Tools) کدنویسی میکردن اما بعدش گوگل IDE اختصاصی خودش رو به نام Android Studio ارائه داد که بله هم زبان اصلی کدنویسی اندروید در هر دو IDE جاوا هستش و هم حتی خود اندروید استودیو هم با جاوا نوشته شده که کلی امکانات عالی هم به طور اختصاصی برای برنامه نویسی و دیباگ اپ های اندروید پیش فرض ارائه میده و چون رایگان هم هست و پشتیبانی و Document های گوگل هم ازش زیاده دیگه کسی استفاده از Eclipse رو برای برنامه نویسی اندروید پیشنهاد نمیده.
حتی اگر موارد مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید در سایت های مختلف رو خونده باشید همیشه نیاز هست که قبل از نصب اندروید استودیو یا Eclipse از نصب بودن Java JDK (مخفف Java Development Kit) مطمئن باشید.
توضیحات بیشتر در ویکیپدیا:
کد:http://yon.ir/WO3Rn
Bookmarks