سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله .
تمام نسخه های sql server (چه express و enterprise و ...) رو اگه بخوای در سیستم طرف اجرا کنی ، توی سیستم اون طرف ، موتور اون نسخه یا موتور نسخه ی بالاتر از اون sql باید نصب باشه.
احتمالا باید بشه در نرم افزارهایی که برای نصب نام بردی ، کاری کرد که اتوماتیک موتور sql را در سیستم کاربر نهایی ، نصب کنه .
اگه اشتباه نکنم ، نمیتونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد sql کار نکردم .
حالا اگه اشکالی دارم ، آقا آرمین ، زحمت رفع اش را میکشن .
معمولا اگه برنامه نویس ، قطعا بخواد توی سیستم کاربر نهایی (کاربری که برنامه ، توی سیستم اش اجرا میشه) ، موتور sql را نصب کنه یا از نصب شدنش اطمینان داشته باشه ، از sql server (نسخه های مختلف اش) استفاده میکنه اما اگه برای برنامه نویس ، مهم باشه که موقع نصب برنامه اش ، نمیخواد موتور sql در سیستم کاربر نهایی نصب شه ، از sqllite استفاده میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sqlite قدرت کمتری داره اما خوبی اش اینه که لازم به نصب موتور در سیستم کاربر نهایی نداره اما برای اجرای sql server در سیستم کاربر نهایی ، حتما باید موتورش در سیستم کاربر نهایی نصب باشه یا نصب بشه . این از قضیه ی دیتابیس sqlite . البته sqlite ، محدودیت های دیگه مثل سرعت کمتر ، تعداد رکورد کمتر (میگن حداکثر تا یک میلیون رکورد) و همچنین پشتیبانی نکردن برای پاسخگویی همزمان به چند نخ را هم داره .
حالا توی نسخه های مختلف sql server ، اگه بخوان در سطح سرور و شبکه ارتباطی برقرار کنن ، از نسخه ی sql server enterprise استفاده میکنن . تعداد بسیار بسیار زیادی از رکودها را بدون کاهش قدرت و سرعتش میتونه در خودش جای بده .
اگه قرار نباشه در سطح شبکه استفاده بشه ، معمولا از sql express استفاده میکنن . البته محدودیت های دیگه هم فکر کنم نسبت به sql server enterprise فکر کنم داشته باشه .
درباره ی sql standard خبر ندارم .
نمیدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت نسخه های مختلف دات نت ، توی msdn نوشته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته پیشنهاد من اینه که برنامه را تحت نسخه ی دات نت 4.0 بنویسی . چون توی نسخه ی 4.0 ، تغییرات زیاد بوده . قضیه ی نخ ها و کلاس های مختلف اش ، بسیار توی این نسخه ، بهتر شده . حالا میتونی تغییرات را توی سایتش ببینی .
هم اینکه نسخه ی 4.0 چون مال 10 سال پیش هست ، اون قدر قدیمی هست که حتی در ویندوز xp (آخرین آپدیت هاش) هم پشتیبانی بشه (برای کسایی که میخوان توی همه ی ویندوز برنامه شون اجرا بشه) .
1.1 تا 2.0 تا حتی 3.0 که دیگه خیلی منسوخ شدن . هر چند 2.0 به بعد ، توی سیستم عامل ها پشتیبانی میشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عمده تغییرات ، حداقل ، توی نسخه ی 3.5 و 4.0 یا بالاتر بوده .
بنابراین برنامه های روز و حداقل چند سال پیش تا حالا را حداقل من ندیدم که زیرِ نسخه ی دات نت 3.5 بسازن .
از طرفی هم با نصب ویندوز ، آخرین نسخه ی دات نت نسبت به آپدیت همون ویندوز هم همراه ویندوز ، نصب میشه . بنابراین نیاز به نصب نسخه های قبل تر اش نیست .
دقیق نمیدونم اما فکر کنم هر سری ، اگه بالاترین نسخه شو نصب کنی ، نسخه ی پایین تر اش دیگه لازم نیست . مثلا اگه دات نت 4.8 را نصب کنی ، دات نت 4.7 و 4.6 لازم نیست . دقیق نمیدونم . بپرس .
البته اگه میدونی که برنامه ات نمیخوای توی xp پشتیبانی بشه ، بالاتر از 4.0 هم بنویسی (مثل 4.8) هم مشکلی نداره . ولی xp حداکثر تا 4.0 را ساپورت میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 4.8 اگه بنویسی ، ویندوز 7 طرف برای نصب دات نت 4.8 ، نیاز به آخرین آپدیت داره . بنابراین اگه پشتیبانی از ویندوز 7 در نظر هه ، بهتر هه که بالاتر از 4.6.2 نباشه .
نسخه ی 4.0 را نداره؟!
موقع نصب ، در ستاپ اش ، شاید 4.0 وجود داشته باشه . بررسی کن اگه وجود داره ، تیک شو زدی یا نه؟
بازم دلیل شو نمیدونم .
قبل از این کار ، همون کاری که گفتی یعنی نصب دات نت فریم وورک 4.0 runtime را انجام بده ببین درست میشه . نمیدونم .
بله 4.8 جواب میده .
بله میشه نصب اتوماتیک انجام داد.

Bookmarks