برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون آقا آرشان
منظورم همین آموزش هست . منظورم آموزش های دیگه نیست . منظورم اینه که یه نسخه ی کم زمان بر تر از این آموزش را بعدا ایجاد کنم . مثلا تا حالا که 185 ساعت آموزش شد ، بخشهای مهم از همین آموزش را برش بدم تا 20 الی 30 ساعت بشه (دلیلش را در پست قبل گفتم)
البته بعد از کامل شدن که مدت ها فقط کامل شدن این آموزش طول میکشه
پایگاه داده فعلا در الویت نیست چون قبلا توی اتوپلی گفتم و خیلی وقته کار نکردم و مرور جزئیات و تمرینش نیاز به زمان مفصل داره . خیلی از مباحث مهم ای که در جاهای دیگه بسیار کمتر پرداخته شده و بسیار مهم هستن ، در الویت هستن مثل قضیه ی نخ ها (thread) و کدهای unsafe و کار با کدهای unmanaged و کار با api ویندوز و کمپوننت ها و مخصوصا regex که بسیار مهمه . البته قبل از اینا ، فعلا در حال کار روی انواع کنترل ها هستیم که خودش دنیایی این طول میکشه
درباره ی افترافکت ، فعلا قصد ندارم . خیلی وقته افتر کار نمیکنم . کلا حرفه ای دنبالش نمیکردم همون موقع . ولی اگه هم یه روز برم سمت افترافکت ، به صورت مفصل به کدنویسی افترافکت میپردازم . آموزش ها و کلا خودِ کدنویسی افترافکت در ایران بسیار بسیار ضعیفه و در عین آسون بودن ، هر چی به بچه های گرافیک میگیم ، کسی قبول نمیکنه بصورت جامع بیاد به توابع و کدنویسی افترافکت بپردازه . به نظرم دلیلی که بچه های گرافیک ، کسی مثل اندرو کریمر (صاحب سایت ویدئو کوپایلت و سازنده ی پلاگین المنت 3 دی) را خدای گرافیک میدونن و بت درست میکنن ، همینه (البته منکر کارهای بسیار بزرگ ایشون مثل ساخت همین پلاگین نیستم))
Bookmarks