برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط niu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
منم الان توی مرورگر اپرا و فایرفاکس تست کردم ، دیدم مشکل فیلتر داره!!! ولی به قول آقا رامین ، توی مرورگر کروم مشکل نداره . فیلترشم احتمالا از طرف ایرانه (چون صفحه ی فیلتر همیشگی سایت رو میاره) و نمیدونم چرا پس مرورگر کروم دسترسی داره!! آخه فیلتر کردن که ربطی به مرورگر نداره!
ورود توی حساب گوگل نمیدونم ولی من توی تنظیمات شیرینگش ، تنظیم کردم که برای مخاطب ، ورود به حساب لازم نداشته باشه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیکوفایل رو الان برای فایل های عادی ام چند ساله دارم . سرعت دانلودش گاها کم میشد . پرشین گیگ ، علاوه بر رایگان نبودنش ، اغلب اوقات توی آپلود برام مشکل پیش میاورد و کلا آموزش های قبلی که توش بود ، خیلی اعتراض برانگیز بود و واسه همین سرور آپلود رو به اتفاق دوستان ، گوگل درایو انتخاب کردم . ضمن اینکه هر دوشون نرم افزار برای آپلود ندارن
آپلود بوی هم که میگید دائمی نیست
الان مدیافایر مشکل فیلترش چجوری هه؟ من گاها باز میکنم ، بعضی هاش (نمیدونم روی چه حسابی که بعضی هاش) فیلتر بود . نرم افزار داره؟

Bookmarks