نمیدونم این کدی رو که گذاشتید رو خودتون امتحان کردید یا نه . این که همش کنار جواب عدد 0 رو مینویسه .
نمیدونم این کدی رو که گذاشتید رو خودتون امتحان کردید یا نه . این که همش کنار جواب عدد 0 رو مینویسه .
|
|
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
بله امتحان كرده بودم. بدون هيچ مشكلي كار مي كنه. خود پروژه رو براتون ضميمه كردم. خودم پروژه رو تست كردم و مشكلي نداشت. حتي دو تا متد سرچ كردن هم براش گذاشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پروژه رو رو دانلود كنيد. اگر احيانا" مشكلي داشت، اطلاع بديد تا بررسي كنم.
آرمين
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
این کدی رو که گذاشتید هم مثل همون کد قبلی .خودتون امتحان کنید . کلمه "ار" رو درون لیست باکس بنویسید و روی دکمه اول کلیک کنید.
چی میبینید :
اردیبهشت - 0
اردیبهشت - 0
این جواب یعنی چی ؟ مثل اینکه شما خوب سوال من رو نخوندید یا متوجه نشدید. اگه جواب بخواد درست در بیاد باید مثل زیر بشه .
اردیبهشت - 3
اردیبهشت - 4
روی دکمه ی دوم هم که کلیک میکنیم که اصلا Error میده .
با این حال ممنونم خودم تونستم جوابشو پیدا کنم. میزارم تا بقیه استفاده کنن.
If SchText.Text = "" Then Exit Sub
SchText.Text = LCase(SchText.Text)
For i = 0 To Code.Count - 1
If Code.Item(i).contains(SchText.Text) Then
ListBox1.Items.Add(Code.Item(i) & " - " & sName(i.ToString))
Label1.Text = sName(i.ToString)
End If
Next
==================================
ممنون میشم اگه سوال پست قبلی ام رو یعنی مشکل در فایل XML رو پاسخ بدید
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
دوست عزيز بنده خيال كردم كه شما از متد جست و جوي MatchCase مي خواستيد استفاده كنيد. خب اين مشكل خيلي راحت قابل حل استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . از كد زير استفاده كنيد:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:If SchText.Text = "" Then Exit Sub Dim strinx As Integer SchText.Text = LCase(SchText.Text) For Each i As String In Code i = LCase(i) If i.Contains(SchText.Text) Then strinx = Code.IndexOf(i, strinx) + 1 ListBox1.Items.Add(sName(strinx - 1) + " - " + i)End IfNext
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
من که فکر نمیکنم شما سوال رو متوجه نشده باشید .چون پروژه ای رو که گذاشته بودید کلا مشکل داشت و دمکه ی دومشم که خطا داشت .من که جواب رو گذاشتم لازم نبود شما دیگه جواب بذارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم اگه سوال : مشکا در فایل XML رو جواب بدید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks