سلام علی جان!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از برنامه ای که گذاشتی ممنونم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه پیشنهاد داشتم:
اگه اشتباه نکنم (سی شارپ کار نمی کنم کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) سورس برنامه با یه لوپ زیر شاخه ی اول رو چک می کنه. بعد با یه لوپ دیگه زیر شاخه ی دوم رو ... و همین جوری تا 5 مرحله میره. خب این جوری بقیه زیر شاخه ها بررسی نمی شن. به علاوه سورس برنامه خیلی گنگ میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
به نظر من از این سورس برای متد Check استفاده کن:
این سورس در اصل VB.Net بود. بعد به سی شارپ تبدیلش کردم. شاید یکم مشکل داشته باشه.کد:public void Check(string currDir) { string Dir = null; string File = null; FileInfo FI = default(FileInfo); foreach (var File in Directory.GetFiles(currDir)) { FI = new FileInfo(File); lstFiles.Items.Add(FI.Name); } foreach (var Dir in Directory.GetDirectories(currDir)) { countFolders += 1; Application.DoEvents(); Check(Dir); } }
تازه می تونی لوپ های اضافی توی برنامه رو حذف کنی و فقط از یه تابع استفاده کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا حفظ کنه اون سیستمو. رو سیستم من ممکنه موقع مرور 3500 تا فایل برنامه هنگ کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . در کدی که قرار دادم می تونی با ایجاد وقفه هایی مشکل قفل شدن برنامه رو کم کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته خودت که استادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اگه جایی مشکل داشتی بگو برات توضیح بدم.
موفق باشی
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks