سلام
من يك متن ورشته دارم . ميخوام اونو تبديل به شماره سريال كنم .
ميشه كمك كنيد.
خواهشا vb.net
سلام
من يك متن ورشته دارم . ميخوام اونو تبديل به شماره سريال كنم .
ميشه كمك كنيد.
خواهشا vb.net
|
|
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
سلام!
سوال شما از نظر بنده گنگ هست. لطفا" موارد زير رو تعيين كنيد تا بهتر بشه شما رو راهنمايي كرد؟
- فرق رشته ي مورد نظر شما با متن در چي هست؟
- آيا طول متن و طول رشته (كه هنوز نمي دونم تفاوتشون چيه!) ثابت هست يا تغيير مي كنه؟
- شماره سريال خروجي (يا شايد رشته ي خروجي!) شما بايد شامل چه كاركتر هايي باشه و شامل چه كاركتر هايي نباشه؟ (مثلا" فقط بايد شامل عدد باشه؟)
- طول شماره سريال بايد ثابت باشه يا مي تونه تغيير كنه و يا با بستگي به طول رشته ي ورودي داره؟ (مثلا" در هر صورتي بايد 32 كاركتر باشه؟)
- آيا فرآيند تبديل رشته ها بايد به صورت يكطرفه صورت بگيره؟ به عبارت ديگه نشه شماره سريال رو به رشته ي ورودي تبديل كرد.
آرمين
آخرین ویرایش توسط ravegoat در تاریخ 10-08-11 انجام شده است علت: اشكال نگارشي
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
Rezasam1 (13-08-11)
راستش من یمخاوم برای برنامه ام شماره سریال 15 روزه بزارم .
به خاطر همین گفتم .
مثلا شماره یریال فیزیکی هارد رو دارم و از روش سریال بسازم .
یه چیز دیگه که مثلا برنامه ۳۰ روزه باشه . روز شمار داشته باشه و نشون بده که چند روز باقی مانده . و اینکه بعد از حذف و نصب برنامه این تعداد روز ها از دست نره
در مورد بخش اول سوالتون مي تونيد از سورس هاي زير استفاده كنيد:
http://www.planet-source-code.com/vb...1411&lngWId=10
http://www.planet-source-code.com/vb...6348&lngWId=10
http://www.planet-source-code.com/vb...7788&lngWId=10
در مورد بخش دوم سوالتون فعلا" ايده اي ندارم!
موفق باشيد
آرمين
Dim Armin As Iranian
Rezasam1 (13-08-11)
مرسی خیلی خوب بود
به این کد یه نگاه بنداز ببین اطلاعاتی که میده چه طوره . سخت افزاریه ؟ یا نه با تغییر ویندوز عوض میشه ؟
میشه ازشون برای ساخت سریال استفاده کرد به طوری که با عوض کردن ویندوز سریال تغییر نکنه ؟
فقط توی رفرنس اینم لود کن :کد:'Return a hardware identifier Private Overloads Shared Function identifier(ByVal wmiClass As String, ByVal wmiProperty As String, ByVal wmiMustBeTrue As String) As String Dim result As String = "" Dim mc As New System.Management.ManagementClass(wmiClass) Dim moc As System.Management.ManagementObjectCollection = mc.GetInstances() Dim mo As System.Management.ManagementObject For Each mo In moc If mo(wmiMustBeTrue).ToString() = "True" Then 'Only get the first one If result = "" Then Try result = mo(wmiProperty).ToString() Exit For Catch End Try End If End If Next mo Return result End Function 'identifier 'Return a hardware identifier Private Overloads Shared Function identifier(ByVal wmiClass As String, ByVal wmiProperty As String) As String Dim result As String = "" Dim mc As New System.Management.ManagementClass(wmiClass) Dim moc As System.Management.ManagementObjectCollection = mc.GetInstances() Dim mo As System.Management.ManagementObject For Each mo In moc 'Only get the first one If result = "" Then Try result = mo(wmiProperty).ToString() Exit For Catch End Try End If Next mo Return result End Function 'identifier Private Shared Function cpuId() As String 'Uses first CPU identifier available in order of preference 'Don't get all identifiers, as very time consuming Dim retVal As String = identifier("Win32_Processor", "UniqueId") If retVal = "" Then 'If no UniqueID, use ProcessorID retVal = identifier("Win32_Processor", "ProcessorId") If retVal = "" Then 'If no ProcessorId, use Name retVal = identifier("Win32_Processor", "Name") If retVal = "" Then 'If no Name, use Manufacturer retVal = identifier("Win32_Processor", "Manufacturer") End If 'Add clock speed for extra security retVal += identifier("Win32_Processor", "MaxClockSpeed") End If End If Return retVal End Function 'cpuId 'BIOS Identifier Private Shared Function biosId() As String Return identifier("Win32_BIOS", "Manufacturer") + identifier("Win32_BIOS", "SMBIOSBIOSVersion") + identifier("Win32_BIOS", "IdentificationCode") + identifier("Win32_BIOS", "SerialNumber") + identifier("Win32_BIOS", "ReleaseDate") + identifier("Win32_BIOS", "Version") End Function 'biosId 'Main physical hard drive ID Private Shared Function diskId() As String Return identifier("Win32_DiskDrive", "Model") + identifier("Win32_DiskDrive", "Manufacturer") + identifier("Win32_DiskDrive", "Signature") + identifier("Win32_DiskDrive", "TotalHeads") End Function 'diskId 'Motherboard ID Private Shared Function baseId() As String Return identifier("Win32_BaseBoard", "Model") + identifier("Win32_BaseBoard", "Manufacturer") + identifier("Win32_BaseBoard", "Name") + identifier("Win32_BaseBoard", "SerialNumber") End Function 'baseId 'Primary video controller ID Private Shared Function videoId() As String Return identifier("Win32_VideoController", "DriverVersion") + identifier("Win32_VideoController", "Name") End Function 'videoId 'First enabled network card ID Private Shared Function macId() As String Return identifier("Win32_NetworkAdapterConfiguration", "MACAddress", "IPEnabled") End Function 'macId
System.Management
یه سوال دیگه هم داشتم که گفتم الکی یه پست بخاطرش درست نکنم :
من میخواستم یه کاری کنم که فرم برنامه یه قسمتی از دسکتاپ بشه .
مثلا اگه روش کلیک راست شد انگار روی دسکتاپ کلیک راست کردیم . و فوکوس نگیره فرم و همیشه روی دسکتاپ باشه .
خلاصه می خوام جزیی از دسکتاپ بشه
سورسي كه قرار داديد اطلاعات سخت افزار (پردازنده، BIOS، ديسك سخت، كارت گرافيك و كارت شبكه) رو بر مي گردونه و بنابراين با تغيير ويندوز، اين مقادير تغيير نخواهد كرد.
در مورد سوال دوم:
فكر نكنم خيلي راحت بشه اين كار رو كرد چون مديريت پنجره ها و برخي خواص اون ها تا حد زيادي وابسته به اكسپلورر ويندوز هست. ميشه با Transparent كردن فرم به اين هدف رسيد ولي فكر نكنم مد نظر شما باشه.
راهي كه به ذهنم ميرسه اينكه شما رويداد هايي رو كه مي خواهيد به دسكتاپ نسبت بديد بايد اول روي خود فرم تشخيص بديد و بعد اون رو به دسكتاپ منتقل كنيد. مثلا" اگه روي فرم شما كليك راست شد، شما بايد در رويداد MouseClick فرم ابتدا از باز شدن منوي كليك راست ممانعت كنيد و بعد با API ويندوز، منوي كليك راست مربوط به دسكتاپ رو نمايش بديد. البته من اين راه رو امتحان نكردم! اگه چيز تازه اي به دست آوردم در اختيارتون مي ذارم.
موفق باشيد
آرمين
Dim Armin As Iranian
Rezasam1 (03-09-11)
|
|
پس میتونم از این ها برای ساخت سریال منحصر به فرد برای هر سیستم استفاده کنم و تغییر نمیکنه .
شما این پروژه vb6 رو ببینید که اون قابلیتی رو که من گفتم داره ولی نتونسم از توش در بیارم و تبدیلش به vb.net کنمش.
کلن پروژه ی خوبیه ولي vb6
دیدی فایل رو؟
چیزی دستگیرت شد؟
سلام.
اون کد سی شارپ رو که گذاشته بودم میتونی تبدیل به وی بی کنی .
اون فایل رو هم که گذاشتمو دیدی ؟
خیلی گیرم .اگه لطف کنی یکم سریع جواب بده.
عضو VIP شهرسختافزار
P A R H A M (03-09-11), ravegoat (03-09-11), Rezasam1 (03-09-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks