مشکل شیشه ای کردنشو من اطلاعی ندارم ولی DLL های زیادی برای نمایش PDF هست .. وقتی برنامه Adobe Reader رو نصب کنید در مسیر نصب DLL لود کردم PDF هست میتونید ازش استفاده کنید
مدیر بازنشسته
مشکل شیشه ای کردنشو من اطلاعی ندارم ولی DLL های زیادی برای نمایش PDF هست .. وقتی برنامه Adobe Reader رو نصب کنید در مسیر نصب DLL لود کردم PDF هست میتونید ازش استفاده کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
کاربر شهرسختافزار
..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه یکی دوتاشو معرفی کنید
لطفا اگه میشه راه نصب این dll رو به من یاد بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(باید برم choose Item بعدش component?اونجا pdf پیدا کنم؟بعدش چجوری باهاش کار کنم؟)
مدیر بازنشسته
همون DLL ای که برای Acrobat Reader هست عالیه .. در Choose Item به این مسیر C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX میرید و بعد DLL ای به نام AcroPDF.dll این رو انتخاب کنید و OK .. البته اگر Acrobat نصب باشه در لیست Choose Item در تب COM Component اولین گزینه Adobe PDF Reader هست که میتونید استفاده کنید .. برای استفاده هم میتونید از مشخصه src استفاده کنید .. البته شاید مشکل ُServer register پیش بیاد که باید با استفاده از RegSVR32.exe رجیستر کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojdeh6583 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation