ممنون گلپسر آرمین
یه سئوال دیگه دارم
Unmanaged Exports در #C چیه؟
چجوری میتونم کدهامو به این روش خروجی بگیرم؟
من مبتدی هستم ها
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون گلپسر آرمین
یه سئوال دیگه دارم
Unmanaged Exports در #C چیه؟
چجوری میتونم کدهامو به این روش خروجی بگیرم؟
من مبتدی هستم ها
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خواهش می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد ها به طور پیش فرض در سی شارپ Managed هستن و ابتدا به CLR تبدیل میشن و سپس از طریق .NET Framework به زبان ماشین ترجمه میشن. این طوری مدیریت حافظه بهتر و اجرای کد های خطرناک محدود تر خواهد شد. ولی از طرفی سرعت اجرا کم تر میشه و برای اجرای برنامه در هر سیستم عاملی، دات نت فریم ورک نیازه.
در حالی که در کد Unmanaged برنامه مستقیما به زبان ماشین تبدیل میشه. در این صورت نیازی به دات نت فریم ورک نخواهد بود.
برای گرفتن چنین خروجی ای از سورس تون به پیوند زیر مراجعه کنید:
https://www.nuget.org/packages/UnmanagedExports
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
AMD>INTEL (31-10-15), SajjadKhati (31-10-15)
ممنون گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همین کد رو زدم اما ارور میده
یه فایلی نیست که دانلود بشه و درست بشه؟
واقعیت اینه که من میخام از فایل dll ساخته شده در #C ، توی نرم افزار اتوپلی مدیا استودیو فراخوانی کنم اما اتوپلی فقط میتونه تابع رو فراخوانی کنه در صورتی که توی #C باید کد رو در قالب کلاس تعریف کرد
بهم گفتن که مشکل این اتوماتیک با Unmanaged Exports حل میشه . روش کار کردم اما گفتم که ارور داد
ُسجاد جان خطاش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت چیه از این که یک فایلی دانلود و درست بشه؟
این که اتوپلی فقط تابع رو می خونه برام واضح نیست. میشه بیش تر توضیح بدی؟
در کل خروجی گرفتن به این روش ممکنه خیلی خطا بده. این دو تا پیوند رو هم یه نگاهی بهشون بنداز:
https://www.nuget.org/packages/Unman...ports/Download
NuGet Docs
شاد و موفق باشی
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
SajjadKhati (01-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks