این کمکی میکنه من که چیزی پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این کمکی میکنه من که چیزی پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Xtreme (11-03-10)
|
|
HWBOT SSA Member
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اول بگم ها مسئولیت خرابی ناشی از مد با خودتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسایل هم لحیمو سیمش + یه ولم 20K مرغوب ( بهتره پتانسیومتر بخری از نوع 20 کیلو)
مود هسته:
خوب با توجه به عکس و توضیحات زیر عمل کن :
بین همون 2 قسمت که تو عکس گفتم سیم بش لحیم کن دو سر ولوم رو وصل کن.... سر وسط و یکی از سرای کناری ( حواست باشه در لحظه اول ولم باید بیشترین مقاومت خودش رو داشته باشه بعد کم کم کم می کنی )
وقتی ولوم رو وصل کردی برای تست این که ببینی کار می کنه بین همون 2 جایی که گفتم تو عکس با مولتی متر مقاومتشو چک کن , همین طور که ولوم رو مقاومتشو کم می کنی باید مقاومت بین این 2 نقطه که هی از مقدار پیش فرزش کم بشه.....
با توجه به عکس ناقص که گزاشتید این بهترین راهنمایی بود که می شد کرد....
چون من بقیه مدار رو درست ندیدم نمی تونم بگم کدوم مقاومتا دخالت دارن تو PWM .... پس اگر مقاومت بین اون دو ناحیه تغییر نکرد بدون مدار کمی پیچیدس....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگه تغییر کرد بنداز رو مین و تست کن....
دیگه ان شا الله تستشو که بلدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظورم ولتاژه ها...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منتظر نظرات تکمیلی آقا پیام هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks