سلام ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانتو داش مهدی ..
1. پایه شماره 4 IC که همون FB باشه با استفاده از یک مقاومت متغیر به زمین وصل شده. ارتباط با زمین یه اصولی داره که باید رعایت شه :
الف) اول باید میزان مقاومت متغیر را روی حداکثر تنظیم کنی. سپس مقامت بین پایه مشترک و یکی از پایه ها رو بسنجی و هر کدوم که مقامت کامل بود را استفاده کنی. برای مثال در این تست از مقاومت متغیر 20K استفاده کردم. اگر توی عکس دقت کنی پایه وسط را که به زمین زدم و پایه دیگر را به FB . پایه سوم را هم کج کردم که اشتباه نکنم. پایه وسط و پایه متصل به FB به میزان 20K اهم مقامت داشتن. حالا با کاهش مقامت ولتاژ زیاد میشه.
ب) نحوه تعیین مقاومت مورد استفاده هم راه داره . که البته من بهش توجه نکردم و توی این تست هم مشابه تست قبل از 20K استفاده کردم و جواب گرفتم.
2. کولینگ خود VGA ضعیفه. بنابراین به ناچار یه فن 14 جلوش گذاشتم . ولی حدسم اینه که اگر دور فنش را زیاد می کردم تحمل می کرد. از طرفی دمای اتاق هم خیلی خوب بود.
3. از پایه های چوک روی مدار تغذیه و یا از MOSFET می تونی استفاده کنی. ( البته تنها دو تا از MOSFET ها )
باز اینجا یه نکته داره که بهتره اینجا نگم. توی تست بعدی اگر خدا بخواد یه 9600GT را مورد لطف قرار می دهیم و اونجاس که راه کمی سخت تره و کار جالب توجه تر.
ممنون

Bookmarks