والا اینجور که بچه های اونطرف میگند مثل اینکه Performance رو افزایش میده و در اورکلاک خیلی بهتر عمل میکنه!
تو بایوس چندین گزینه مخصوص Rampage به این مادربرد اضافه شده از جمله AI Net و در قسمت Extreme Tweaker چند عدد به گزینه های Ai Clock Twister اضافه شده بود ! ( فکر کنم قبلا اینها بود : Auto, Light, Moderate, and Strong ) که در کارایی رم این گزینه ها تاثیر کاملا محسوسی داره ، Option های دیگه که استفاده نمیکردم رو چک نکردم ببینم چیزی کم و زیاد شده یا نه .
با این بایوس فکر میکنم از 3 گزینه به 6 گزینه افزایش پیدا کرده ( البته 2 گزینه به گزینه های پایین تر و یک گزینه برای افزایش کارایی که Stronger هست ) !
و تغییرات ای که به صورت ظاهری میشه مشاهده کرد بوت اسکرین Rampage اسم مادربرد کامل در همه نرم افزار ها عوض شده فقط تنها چیزی که این مادربرد با Rampage فرق داره اینه که توی بعضی نرم افزار ها که چیپ هم نشون میدن میزنه X38 و روی خود مادربرد Maximus نوشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه میشه گفت با این کار که هیچ خطر و ریسکی و ..... نداره میشه یک مادربرد مدل بالاتر داشت ( X38 و X48 تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از لحاظ ساپرت officially در FSB و DDR تفاوت داشتند که با اوکلاک هیچ تفاوتی ندارند ! از لحاظ ظاهر هم دقیقا هر دو مادربرد مثل همند ! )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks