آری
خیر
عضو VIP شهرسختافزار
تبریک ، تبریک ، تبریک ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ماشاالله شهریار ! ماشاالله SSA OC Team !
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
سلام
من هم تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی جالبه که اسم شهریار عزیز بالاتر از اسم کسی مثل YoungPro دارنده رکورد جهانی FSB در دنیا قرار گرفته. واقعا باعث افتخارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من این میتونه شروعی باشه برای ایرانیها در جامعه اورکلاکینگ دنیا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی زحمت کشیده شده و واقعا جای قدردانی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Shahryar (22-02-09)
|
|
شهريار جان واقعا عالي بود . اميدوارم با شركت در مسابقات جهاني اونجا هم برنده بشي . اين برد نشون داد كه بچه هاي ايراني با امكانات كم چه كارها ميكنند . اميدوارم هميشه موفق باشي .
واقعا عالي بود .
Shahryar (22-02-09)
منم تبریک میگم
فعلآ 1st Prize – USD $1,500 Cash ماله توِئه مبارکت باشه
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 22-02-09 انجام شده است
HWBOT Crew
راستش خیلی جا خوردم...!!!
می شه گفت به خودم امیدوار شدم...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه رم خوب داشتم فکر می کنم نتیجه خیلی! فرق می کرد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"حسن جدید" نفر سوم مسابقات گیگا از بوردش 2تا عکس گذاشته...!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم مال من...!!!!! خیلی شبیه هم هستند...!!
البته وقتی عکس گرفتم که آخرای کار بود و نصف یخ خشک ها پریده! بودن...!!
هر 2تا کانتینر رو یک طرح ساخته شدن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 23-02-09 انجام شده است
D J V A H I D (23-02-09), Extreme (23-02-09), Labyrinth (24-02-09), M A H R A D (24-02-09), Shahryar (23-02-09), vandelin (12-07-09)
SSA Super V.I.P
تبریک به همه خصوصا شهریار ، اینم از قدرت شهر سخت افزار که به همه ثابت شد ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Shahryar (23-02-09)
کاربر شهرسختافزار
من هم تبریک عرض می کنم خدمت شهریار عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسب مقام نخست برای ایران و تیم SSA شگفتی آفرید.... DDR21800Mhz!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت مجید ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GOD OF GAME (13-03-09), Olesius (09-08-09), Shahryar (01-11-09), ViViD (04-10-10)
شهریار جان بهت تبریک می گم انشاله همیشه همینطور موفق باشی.
Shahryar (24-02-09)
|
|
Administrator
مائیم و شهریارا اقلیم عشق آری
مرغان قاف دانند آیین پادشاهی!
تبریک میگم به دوست عزیزم شهریار جان و سایر اعضای تیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آغازی برای بی نهایت... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه بچه های خوب pn و علل خصوص شهریار عزیز......نمی دونم چه جوری باید از شهریار حان تشکر کنم که تونست این افتخار رو واسه کشورش و خودش بدست بیاره......من که خیلی هیجان زده شدم وقتی این خبر رو فهمیدم.....شرمنده اگر دیر تبریک می گم...واسه منم خیلی جالب بود که شهریار جا توانستندرکورد دنیا رو بزنن...ایشالا بچه های دیگه هم بتونن مثل شهریار جان تو بخش های دیگه هم رکورد دنیا رو بزنن.....
بازم تبریک می گم..شهریار جان مبارکت باشه این مقام و جایزه.....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks