با سلام خدمت دوستان عزیز...
عذر می خوام اگر نمی تونم بیشتر بیام! می شه گفت که فرصت کمی مونده و منم تمام وقت دارم رو سیستم کار می کنم... اگر بگم روزی 18 ساعت! اغراق نکردم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهر حال به این نتیجه رسیدم که چیپ رمهای بنده مشکل اساسی دارن! حتی با یخ هم نتیجه ای حاصل نشد...
شاید حسنی که داشت این بود که بیشتر با گزینه های این بورد کار کردم...
بعد از تماسی که با "جناب حیدری" گرفته شد و اعلام حمایت ایشون... مقدمات کار با یخ خشک فراهم شده و تا فردا یخ خشک هم می رسه... و از طرفی هم به دنبال رمهایی با چیپ میکرون می گردم...
چند مدل خاص سراغ دارم ولی متاسفانه مشکل اساسی اینجاست که کم یاب شدند... و مدل مد نظر پیدا نمی شه...!!!
بهر حال امروز که 10 فوریه هست تقریبا 4-5 روز فرصت باقی مونده که سعی می کنم فرصتی رو از دست ندم... البته اگه فردا رمها پیدا شه و دستم برسه واقعا عالی میشه...!!
فقط دوستان فرصت مسابقه تا پایان روز 15فوریه خواهد بود...؟؟ اگر ساعت پایان مسابقه رو هم لطف کنین ممنون می شم...
بالاخره تا دقیقه 90 فرصت هست!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks