خیالات بچه های شهر سخت افزار را بر داشته تا حدودی :دی
همه آری دادند منم آری دادم :دی
آری
خیر
خیالات بچه های شهر سخت افزار را بر داشته تا حدودی :دی
همه آری دادند منم آری دادم :دی
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
Shahryar (28-01-09)
|
|
HWBOT Crew
راستش دوست عزیز امیدوارم که این طور نشه!! یعنی ایران و ایرانی اول بشه تو این مسابقات...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی از اونجا که هنوز 10-15 روزی از مسابقات مونده... این امکان وجود داره که رکوردهای جدیدی رو بشه...!!
در روزهای آخر مسابقه داغ تر خواهد شد... و بعید نیست با این حساب 1800 به بالا هم زده بشه...!!
تاکتیک مبارزه این رو می گه که هیچ وقت دستتو واسه رقیبت رو نکن...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بازم می گم ایشالا... ایران اول می شه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 28-01-09 انجام شده است
Dark Devil (28-01-09), Labyrinth (29-01-09), Majid OC (28-01-09), Shahryar (28-01-09), vahidsc (29-01-09)
HWBOT Crew
با سلام خدمت دوستان عزیز...
در راستای مسابقه گیگابایت و پس از لطفی که جناب حسینی در حق بنده انجام دادن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز ظهر رمها رو تحویل گرفتم و شروع کردم به تست گرفتن...
در گام اول تونستم 1400 رو ولید بگیرم و ثبت کنم...
http://ddr2-1508.gigabyte.com.tw/sho...5263772818.JPG
http://ddr2-1508.gigabyte.com.tw/bea...ros-record.asp
اگر جدول آپدیت بشه به رتبه 27 می رسم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند دقیقه پیش هم تونستم 1500 رو ولید بگیرم! ولی از اونجا که با ضریب 3:5 رسیدم سعی می کنم با ضریب 1:2 هم تست کنم تا مشکلات مربوط به ضریب 3:5 رو نداشته باشه...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(تشکر ویژه از جناب حسینی عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
कभी हार
آفرین علیرضا جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3:5 قبول نیست و در واقع این divider همون 2:3 هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی UD3R rev 1.1 هم امروز به دستم رسید اگه بشه فردا LN2 جور کنم دوباره تست میگیرم چون از نظر تغذیه ولتاژ نسبت به rev 1.1 کمی بهتر عمل میکنه .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Olesius (04-02-09)
HWBOT Crew
ممنون آقا شهریار عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالا... رتبه اول رو نگه می دارین ما هم سعی می کنیم تا اونجا که می شه خودمونو بالا بکشیم...
راستی من علی هستم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(مارو با استاد حقدوست اشتباه گرفتین!!!)
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 04-02-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks