سلام به دوستان عزیزم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از صمیم قلب آرزوی موفقیت و سرافرازی برای شما دوستان و تیم SSA دارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می شه گفت این اولین فرصتی هست که تیم شهر سخت افزار به طور جدی و رسمی می تونه خودشو مطرح کنه پس باید نهایت استفاده رو از این فرصت کرد...
درسته فاصله جغرافیایی! مارو ازهم دور کرده ولی همه دوستان یک دل هستند و آرزوی موفقیت تیم رو دارند...
اگر من رمهای بهتری داشتم حتما در اولین فرصت واستون می فرستادم تا تست کنین... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جسارته ولی فکر می کنم کروشیال تریسر 1066 باز نسبت به رمهای موجود توانایی بهتری داره...!! بد نیست تست کنید... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مساله مهم تر...!!
واقعا باید واسه حمایت و پشتیبانی تیم یه فکری کرد...
من اتفاقا 2-3 روز پیش با شهریار عزیز حرف زدم در این مورد... و در حال حاضر با نمایندگی Asus تو شهر خودمون هم میشه گفت مذاکراتی! داشتم... نظر مساعدی داشتن رو این موضوع (حداقل منفی نبود!)... واقعا جالب بود واسشون که ما تونستیم رکوردهای جهانی رو در چندین بخش بزنیم...
و گواه ادعا چندتا شات از FSB 557 که با بورد P5k-e زده بودم بردم واسشون... می شه گفت شاخ در آوردن!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل قرار بر این شد که من نامه ای تنظیم کنم همراه با نتایج تیم بفرستن تهران...
البته من در حدی نیستم که بخوام تصمیمی واسه تیم بگیرم...!!
من رفته بودم باهاشون حرف بزنم تا اگه امکان داشته باشه بورد یا کارت Asus بتونم در محل همون نمایندگی تست کنم...!!! (پاورقی: یه خورده پارتی بازی داریم...) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل بازم به نظر دوستان بستگی داره!! دوستان اگر مایل بودند من نامه ای تنظیم می کنم با همان محتوای نتایج و جایگاه تیم و درخواست همکاری برای یشتیبانی تیم... (بدون هیچ پاچه خواری و ...)
چون تیم همون جور که تا الان بالا اومده و پیشرفت کرده بازم می تونه به کار خودش ادامه بده... ولی نمی شه نقش حامی و پشتیبان رو فراموش کرد!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نه که دوستان می تونن از همون تهران کارو پیگیری کنن...
به هر حال کاچی بهتر از هیچی... حتی برای شروع اگر حمایت مالی هم در کار نباشه ولی قبول کنن تعداد محدود قطعات برای تست در اختیار تیم قرار بدن فکر می کنم در نوع خودش جالب باشه... بهر حال باید از یه جایی شروع کرد...؟؟!
بهر حال بودن اسپانسر بهتر از نبودنشه...؟؟؟!!!
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-------
راستی دوستان ای کاش یک نموداری موجود می بود تا دوستانی که عضو تیم SSA هستند و به هم دسترسی دارند مشخص شه...!! به طور مثال من نمی دونم جز بهرنگ عزیز کسی هم از ارومیه عضو تیم هست یا نه؟؟

Bookmarks