20سوالیه !؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا لوس نکنید خودتون رو دیگه ! خوشتون میاد از این کارا ؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان اگه بگیم که نمی شه :دی اما تا به حال یکی از دوستان از این قطعات خبر دارند شهریار و نیما

در مورد رم هم به دلیل نداشتن رم triple (اخه OCZ ها دست یکی از بچه هاست قراره بخره ازم :دی)
ما با رم های سینگل داریم تست ها رو می گیریم رم های جدید خریداری شده و با مشاوره با شهریار جان یکی از بهترین رم های جهان رو به زودی زیر تست می بریم GsKill Perfect storm 2000 @cl.7
ایشالا اینا برسن سی پی یو هم که زحمتش رو به گردن یکی از دوستان انداختیم که برامون بیارن اون طور هم که بنده صحبت کردم به زودی شرکت XXX قراره 3 تا 4890 در اختیارمون بزاره بار رو سفارش دادن اما هنوز ایران نرسیده برسه 3 تا اولیش اینجا دسته خودمونه

یک راهنمایی می کنم سی پی یو از سری 1366 هست و دارای 8 مگ کش هست و قیمتش نزدیک به 700 دلار هست از سری 9xx نیست

مشکل اور نشدن کارت گرافیک ها در ایکس پی به دلیل مد شدن ویندوز و disable شدن یکی از سرویس ها بود :دی دقیقا نمی دونم کدوم بررسی شد اعلام می کنم

از دوستان عاجزانه خواهش می کنم که هر رکوردی می زنند ثبت کنند مهم نیست زیر 10000 هم باشه مهم اینه که یک طرحی ریخته شده که باید عملی بشه که به نفع ایران هست تنها وقتی که می گیره از دوستان اینه که 10 دقیقه سیستم رو با یک کم اور کلاک بگزارید تست بگیره