سلام دوستان...
بالاخره مسابقات این ماه با قهرمانی Chew* از کشور USA به پایان رسید...
در این تست ها که در 3 Stage که DDR1/DDR2/DDR3 با برنامه MaxXmem تست زده میشد برگزار شد ..
در Stage اول یوزری به نام Hampti از کشور Austria با استفاده از مادربرد DFI NF4 SLI -DR و با فرکانس 278MHZ CL2-2-2-5 1T با کسب امتیاز 813 مارک قهرمان این Stage شد و به ترتیب Knopflerbruce - Chew - Massman - Moonman پایین تر قرار گرفتند نکته جالب در این Stage این بود که تمامی شرکت کننده ها از این مادربرد DFI NF4 SLI استفاده کردند....که بنده چون مادربرد DDR1/AMD خوب در اختیار نداشتم متاسفانه موفق به ثبت رکورد در این Stage نشدم.....
تصاویر از محیط تست نفرات شرکت کننده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در Stage دوم رقابت سخت تر شد و با توجه به راحتی در انتخاب قطعات از محدودیت ها این Stage نسبت به Stage قبل کاسته شد....
در این Stage که باید روی رم های DDR2 تست Maxxmem گرفته میشد Chew* با بدست اوردن 1124 مارک با فرکانس و تایمینگ 1200MHZ Cl4-4-4-5 2T و با استفاده از پردازنده PhenomII X6 1090T بر روی 6GHZ و مادربرد Asus M4A79 Deluxe مقام اول رو کسب کرد و به ترتیب Knopflerbruce - Arman.n - Moonman - Massman پشت سر او قرار گرفتند.
خوشبختانه در آخرین لحظات بنده با مادربرد DFI UT 790FX-M2R شروع به تست زدن با پردازنده Sempron 140 به همراه رمهای Crucial با چیپ های Micron D9 GMH شدم و تونستم در این Stage مقام سوم رو کسب کنم و بالاتر از Moonman و Massman با فرکانس 1148MHZ CL4-4-4-10 قرار بگیرم همونطور که در تاپیک این مسابقات در سایت HWbot هم توضیح دادم متاسفانه هم از لحاظ فرکانس پردازنده ( با اینکه پردازنده روی LN2 بود ) و هم از لحاظ مشکل در افازیش فرکانس رم درگیر بودم به طوری که شب قبل روی پردازنده PhenomII 965 خودم روی این مادربرد با هیمن رم ها و حتی با ولتاژ کمتر 1220MHZ CL4 تست میزدم...ولی با تعویض پردازنده با مشکل مواجه شدم...و پروفایل خوبی روی این فرکانس رم با فرکانس بالا پردازنده پیدا نکردم....و در نهایت با امتیاز 936.2 مارک در جایگاه سوم قرار گرفتم...
تصاویر:
و اما Stage سوم....
در این Stage رقابت باز هم سخت تر شد....و اما در این قسمت Massman در جایگاه اول قرار گرفت......
Massman با رسیدن به فرکانس 6.2GHZ با استفاده از مادربرد MSI GD70-790FX و همچنین فرکانس رم 1840MHZ CL6-6-5-18 مقام اول دست یافت.....رم هایی که او استفاده کرد Corsair Dominator GTX2 بود که تقریبا یکی از بهترین رم ها موجود در بازار هست...امتیاز بدست اومده برای نفر اول 1634 مارک بود...
در این Stage نفرات که پشت سره Massman قرار گرفتند عبات اند از : Chew - Arman.n - PCcia2iminal & Yoko - MR Icee ....
خوشبختانه ما از قبل برای این قسمت از مسابقه با نیما (Extreme) عزیز که جا داره از ایشون تشکر ویژه کنم برنامه ریزی کردم و تست هارو با استفاده از مادربرد Gigabyte 890FXA-UD7 و رم های KingSton HyperX 2000MHZ CL8 که دارای چیپ ها Elpida Hyper بود و پردازنده PhenomII X4 965 شروع کردیم....در ابتدا با به دنبال پیدا کردن یک پروفایل خوب برای فرکانس رم ها بودیم که خوشبختانه یک فرکانس نسبتا مناسب 1856MHZ Cl6-6-5-17 1T رسیدیم و همچنین پردازنده روی فرکانس 6.3GHZ تقریبا قرار گرفت فرکانس NB هم حدود 4650MHZ ولی متاسفانه به علت کم کار کردن با این برنامه ( در گذشته) زیاد از روش های Tweak برای Maxxmem به طور دقیق اطلاعی نداشتیم و با اینکه شهریار عزیز حسابی کمک کردند ولی متاسفانه با اینکه حتی فرکانس و تایمینگ بهتری نسبت به نفر اول داشتیم نتونستیم Performance لازم رو بگیریم ولی باز هم امتیاز ها رضایت بخش بود و در این Stage مثل قسمت قبل با بدسوت اوردن 1408 مارک تونستیم مقام سوم رو کسب کنیم .....
تصویر:
در رکنینگ نهایی هم با کسب 12 امتیاز در جایگاه چهارم این مساقات قرار گرفتم و اگر تست های DDR1 هم میزدم و در 5 نفر اول قرار میگرفتم در رنک نهایی جزو 3 نفر اول بودم.......
مقام تمامی شرکت کننده ها :
موفق باشید / آرمان
SSA Member برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks