سلام دوستان همونطور که قول داده بودم برای مسابقات Hwbot Challenge شروع به تست زدن کردم ...
شب گذشته با تهیه LN2 حدودا 40 لیتر به همراه نیما (Extreme) عزیز تست هارو روی DDR3 شروع کردم و همونطر که قبلا گفته بودم Ram/NB/CPU رو زیر LN2 بردیم..و با نوجه به نداشتن محدودیت دما تست هارو شروع کردیم و با فرکانس نسبتا عالی 1856MHZ CL6-6-5-17 1T به طور پایدار رسیدیم و همچنین فرکانس پردازنده در 6.3GHZ ولی یک مشکلی وجود داشت روی برد 890FXA-UD7 مشکل افزایش فرکانس NB رو داشتیم طوری که مقدار NB Multiplier از مقدار 20X بیشتر نمیشد (در برد های 790FX گیگابایت تا 7GHZ جا داشت lol:) و با توجه به نیتروژن به مقدار 4640MHZ رسیدیم که در نوع خودش فرکانس عالی محسوب میشه......با توجه به این فرکانس ها مقدار تنظیمات ما نسبت به نفر اول واقعا سر تر بود در بعضی از SubTiming ها ولی Score مورد نظر رو نگرفتیم!
مشکل دما هم با تغییراتی که به بلاک دادیم حل شدند ولی چون کنترول دمای بیشتر -140 نداشتیم و هنگ میکرد نمیشد دمای رو به صورت دقیق دید....ولی با توجه به CB هایی که داشتیم مطمئنن دمای بالا -192 بود.
System Test
M.B:Gigabyte 890FXA-UD7
CPU:AMD PhenomII 965 6.3GHZ @ 2Core
Ram:2x1GB KingSton 2000MHZ CL8
VGA:Geforce EVga 8800GTS 320MB
PSU:Green GP1035B
امتیازی که بدست آوردیم مقام سوم Maxxmem در سری پردازنده های AMD هست همچنین در این مسابقه پایین تر از Massman و Chew* قرار گرفتیم......
MaxxMem:1408
تصاویر زیبا از محیط تست :
پردازنده یخ بسته با بلاک از جا در اومد..lol:
لینک Hwbot
از نیما (Extreme) عزیز هم به خاطر همراهی بنده در این تست ها تشکر ویژه میکنم.....
موفق باشید/آرمان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks