پاسخ: مسابقات اورکلاکینگ دریا کامپیوتر
اینطور حرکت ها باعث تشویق و آموزش اورکلاکرهای مبتدی و باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعات اورکلاکرهای حرفه ای میشود. این باعث ایجاد تیم های حرفه ای اورکلاک میشود . خوشبختانه بحث آموزش برای اولین بار بصورت علمی توسط دریا کامپیوتر ارائه شد . امیدوارم شرکتهای دیگه علاوه بر جنبه های تبلیغاتی اقدام به آموزش و حمایت بیشتر از اورکلاک و اورکلاکرها کنند .
نقل قول:
اینطور حرکت ها باعث تشویق و آموزش اورکلاکرهای مبتدی و باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعات اورکلاکرهای حرفه ای میشود. این باعث ایجاد تیم های حرفه ای اورکلاک میشود . خوشبختانه بحث آموزش برای اولین بار بصورت علمی توسط دریا کامپیوتر ارائه شد . امیدوارم شرکتهای دیگه علاوه بر جنبه های تبلیغاتی اقدام به آموزش و حمایت بیشتر از اورکلاک و اورکلاکرها کنند .
عذر می خوام امید عزیز...
ولی گاهی اوقات به بیان بدیهیات می پردازید...!
این کلاسهای آموزشی دریا کامپیوتر جای تحسین دارد و بر کسی پوشیده نیست...:11():
سلام به دوستان .
منم شرکت کردم.کسی هست از اهواز شرکت کرده باشه؟ لتفا بگه:give_rose:
راستی کسی می دونه این کارگاه تو شهر اهواز هم برگزار می شه یا نه؟؟؟؟؟؟:1. (38):
نقل قول:
ولی مثل اینکه هیچ خبری نیست سرکاریه.:1. (28):
آقا اگر کسی میدونه چه تاریخیه بگه.
نقل قول:
ولی مثل اینکه هیچ خبری نیست سرکاریه.:1. (28):
آقا اگر کسی میدونه چه تاریخیه بگه.
برگزار کردن یک مسابقه به هیچ وجه ساده نیست و دارای مشکلات هستش و شما هم باید حق بدید من شرط می بندم حداقل 100 نفر اسمشون رو در مسابقه نوشته باشن! در صورتی که در مسابقه گیگا بایت امریکا 16 تیم بیشتر ثبت نام نکردند!
تدارک دیدن این سخت افزار در ایران سخت هست و باید دارای مدیریت پیشرفته ای باشه ! و با برنامه ریزی و همون طور هم که ذکر کردند باید مسابقه بعد از کلاس های اموزشی باشه و وقتی کلاس های اموزشی تموم شد برگزار میشه.
حال این سوال هست که کلاس های اموزشی کی تموم میشه که نماینده دریا کامپیوتر باید پاسخ گو باشه؟
والا من برای کلاسها ثبت نام کردم نه برای مسابقات پس معلومه کلاسهاش هم هنوز برگزار نشده.
اگه شما خبر دارید بگید.شما مطمئن هستید کلاسهاش شروع شده؟:1. (28):
نقل قول:
والا من برای کلاسها ثبت نام کردم نه برای مسابقات پس معلومه کلاسهاش هم هنوز برگزار نشده.
اگه شما خبر دارید بگید.شما مطمئن هستید کلاسهاش شروع شده؟:1. (28):
اطلاعات من هم در حد شماست و بیشتر نمی دونم فقط تاپیک ها رو مطالعه کردم همین
اما اون طور که پیداست مسابقات با نمایشگاه های کامپیوتر هر استان برگزار میشه در فضای نمایشگاه باید دید دریا کامپیوتر برای این طرح چه برنامه ای ریخته!
یعنی در تهران همزمان با الکامپ برگزار میشه .
تو اصفهان که شما هستید کی برگزار میشه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (27):
نقل قول:
یعنی در تهران همزمان با الکامپ برگزار میشه .
تو اصفهان که شما هستید کی برگزار میشه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (27):
والا من توی کلاس ها ثبت نام نکردم اما باید با نمایشگاه اصفهان برگزار بشه