دوستان من هنوز ثبت نام نکردم.
اصفهان هستم.
هیچی از اورکلاک غیر از تعریف هاش نمیدونم؟
آیا ثبت نام کنم با اینکه اطلاعاتم 0 هست؟
کاربر شهرسختافزار
من هم از اصفهان ثبت نام کردم اما اصلا حرفه ای نیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin_0913 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من هنوز ثبت نام نکردم.
اصفهان هستم.
هیچی از اورکلاک غیر از تعریف هاش نمیدونم؟
آیا ثبت نام کنم با اینکه اطلاعاتم 0 هست؟
Failure is not an option
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ثبت نام کن دوست من ، همه اورکلاکر ها هم که یک دفعه نشدن اورکلاکر ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آروم آروم باید یادبگیرید و جلو برید ... حالا هر چه زود تر بهتر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اورکلاک رو میتونید یاد بگیرید تو این فروم هم منابع خوبی هست . سعی کنید تو مسابقات هم شرکت کنید تا وقتی در شرایط قرار بگیرید به دانشتون اضافه میشود .
تو جفتش شركت كردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
منم اسم نوشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
از استان گلستان کسی هست ثبت نام کرده باشه؟
HWBOT SSA Member
استان فارسی ها دستشون رو بالا نگه دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
منم از استان فارس ثبت نام کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (02-09-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت امین عزیز :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin_0913 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که در متن فراخوان نیز اشاره شد هدف از برگزاری کارگاه ها و مسابقات افزایش دانش اورکلاکینگ در بین کاربران ایرانی ست ، لذا دوستان با هر میزان آشنایی با دانش اورکلاکینگ می توانند در کارگاه ها حضور داشته و بر دانش خود بیفزایند .
برای شمایی که در ابتدای کار هستید نیز می تواند جهشی در این زمینه باشد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks