سلام به همه دوستان من هم ثبت نام برای کلاس های آموزشی کردم
البته اگه دیر نکرده باشم ... :دی
ما در حد مسابقات نیستیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان من هم ثبت نام برای کلاس های آموزشی کردم
البته اگه دیر نکرده باشم ... :دی
ما در حد مسابقات نیستیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من هم در کلاس ثبت نام کردم و تا حالا اورکلاک نکردم.
بسیار بسیار علاقه دارم یاد بگیرم.
کاربر شهرسختافزار
کلاسهاش نمی دونید کیه؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
همانطور که دوست گرامی (Labyrinth) هم به اطلاع رساندند کارگاه های آموزشی و مسابقات هر دو به صورت رایگان برگزار می شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در جواب شما دوست گرامی باید به استحظار برسانم محل برگزاری کارگاه ها پس از تماس با شرکت کنندگان اعلام خواهد شد ;برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد سوال آخر شما همانطور که گفته شد ثبت نام در کلاسها رایگان بوده و به منظور رفاه حال علاقمندان به شرکت در کارگاه ها و مسابقات هیچ گونه شرایط خاصی لحاظ نشده است .
زمان برگزاری کارگاه ها بعد از ماه مبارک رمضان است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin_0913 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من هنوز ثبت نام نکردم.
اصفهان هستم.
هیچی از اورکلاک غیر از تعریف هاش نمیدونم؟
آیا ثبت نام کنم با اینکه اطلاعاتم 0 هست؟
Failure is not an option
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ثبت نام کن دوست من ، همه اورکلاکر ها هم که یک دفعه نشدن اورکلاکر ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آروم آروم باید یادبگیرید و جلو برید ... حالا هر چه زود تر بهتر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بله اورکلاک رو میتونید یاد بگیرید تو این فروم هم منابع خوبی هست . سعی کنید تو مسابقات هم شرکت کنید تا وقتی در شرایط قرار بگیرید به دانشتون اضافه میشود .
تو جفتش شركت كردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
منم اسم نوشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از استان گلستان کسی هست ثبت نام کرده باشه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks