درود
من خیلی وقته که شاهد اینجور بحثها هستم و به عنوان دوست مشترک میشه یه خواهش از همتون بکنم ؟ بگذرید از اینجور مسائل و اینقدر به پرپای هم اینطوری نپیچید . و به نظر من اینجور مشکلات رو اینقدر عمومی نکنید .
به نظر من هر کار و شخصی اگر رقیب نداشته باشه نمیتونه پیشرفت کنه . و در جا میزنه . خددا رو شکر کنید که هر دو سایت و مسئولینش ایرانی هستید . من فکر میکنم اگر دو تا رقییب خوب باشید و در کار به هم قدرت رو نشون بدید هر دو , و در نتیجه سخت افزار ایران پیشرفت میکنه .
یه چیزی بگم شاید واقعا بهش توجه نکردید ( منو ببخشید واقعا ناراحت کنندست که این حرفها وجود داره ) تا به حال فکر کردید که شاید افرادی هستن که ن خوبی این سایت و نه خوبی هات رو بخوان ؟؟؟؟؟؟ بهش فکر کنید واقعا , و اخبار ضد و نقیض رو مثل همیشه برای هر دوی شما میبرن . همانطور که حداد عزیز که جاش خالیه در مورد مسائلی که بنده نگفته بودم ناراحت بود ولی از اونجایی که پسر اقاییه برای رفع سوء تفاهم باهام تماس گرفت و حل شد همه چیز .
در هر دو سایت افراد حرفه ای هستن که دارن علاقه مندانه کار میکنن واقعا حیف نیست وقتتون رو بجای یک رقابت عالی و سر زنده بابت اینجور حرفها صرف میکنید . ؟
ببخشید شاید یکی بگه من پدر بزرگ بازی در اوردم ولی فقط وظیفه خودم دونستم این حرفها رو بزنم و همین .
با ارزوی موفقیت

Bookmarks