مرسی نیما جان فعلاً مشکل سابمیت قسمت Heaven رو داریم من سعی میکنم طی این هفته یک نتیجه ثبت کنم که باید حدود 1300~1500 باشه
عضو VIP شهرسختافزار
مرسی نیما جان فعلاً مشکل سابمیت قسمت Heaven رو داریم من سعی میکنم طی این هفته یک نتیجه ثبت کنم که باید حدود 1300~1500 باشه
Going To Change New HardWare Soon
.D3VIL. (10-01-11), Don_Corleone (10-01-11), mamehdi (09-01-11)
|
|
دوستان برای قسمت آخر میشه گفت به احتمال 90% دو تا نتیجه بالای 450 داریم
یکی با بورد DFI و یکی MSI.
نفر سوم باید بورد متفاوتی داشته باشه.
میتونید یه کاریش کنید؟
:rose:
AMD FANATIC
سلام پژمان جان چطوری؟لام
دوستان منو که یادتونه یه زمانی دوست بودیم :دی
خدمت رسیدم بگم ما هم قصد داریم شرکت کنیم قول نمیدم ولی سعیمون رو میکنیم. فقط شاید Heaven رو دیگه نرسیم ولی برای بقیش سعی میکنیم یه کاری کنیم.
آرمان من یه 250 داشتم روش با Bus 460 تست گرفته بودم ولی شاید محدود کنند به DDR3.
اینها هم میشینن مسابقات رو میندازن وسط امتحانات ولی هر جا که تونستیم ثبت میکنیم نتایجی رو.
آقا من فعلا برد DFI رو ندارم (سوخت) ایشالا تا هفته دیگه یک MA790X-UD3P میخرم روی این برد میشه تا Host Clock بالا 450 460MHZ حساب کرد.(آخر من نفهمیدم از Backup میشه استفاده کرد یا نه) خودت هم Crosshair II Formula هم MS 790XT-GD65 فکر کنم داری؟ (برای بالا 400MHZ)
اگر مسابقه رو به DDR3 محدود کنند Crosshair IV Formula موجود هست که بالا 400 میشه حساب کرد.890FX-UD7 هم خودم با Athlon II X3 445 تا 375MHZ رفتم.
از لحاظ پردازنده هم هم مشکلی نداریم به طور جدی چون Athlon II 245/250/635 S140 از این پردازنده به راحتی میشه تهیه کرد.اگر هم Hand Pick داری که با Host Clock بالا 450 مشکل نداشته باشه به جز 250 خودت که یک مقدار کار ساده تر میشه.
موفق باشید.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
عضو VIP شهرسختافزار
مرحله آخر من هم میتونم شرکت کنم به عنوان یک آماتور در AMD :دی
برد هم که Asus Crosshair IV Formula هست
HWBOT SSA Member
اگر بعد از 10 روز دیگه چیز دیگه موند حتما من هم شرکت می کنم :دی
واقعا شرمنده دوستان هستم، وقت ندارم ،امتحانات به شدت فشار داره میاره
پژمان جان به جمع دوستان خوش اومدی :ایکس
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
ViViD (10-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
گزارش مسابقات Country Cup تا مورخ امروز 20 دی ماه
مرحله اول مسابقات امروز به پایان رسید و کشورمون در این مرحله هیچ ثبت رکوردی نداشت
امیدواریم در مراحل بعد دوستان یاری بیشتری داشته باشند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرحله دوم تست MaxxMem بر روی سوکت LGA1366 تا سه روز دیگر ادامه خواهد داشت
مرحله سوم تست 3D Mark 03 تا 26 دی ماه ادامه دارد و بر پایه گرافیکهای آنبورد قرار دارد
مرحله چهارم تست SuperPi32 بر پایه پلتفرم اینتل سوکت 775 و با شرط ضریب پردازنده 6x باشد تا 29 دی ماه برقرار است
مرحله پنجم تا 2 بهمن ماه ادامه دارد
و مرحله پایانی تا 5 بهمن خواهد بود
امیدوارم همه با همکاری همدیگر بقیه مراحل رو پیگیری و شرکت داشته باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (12-01-11)
|
|
راستش وحید جان من تو مرحله 4 یه کارایی کردم ولی خوب زیاد خوب نبود تستش خیلی خسته کنندست
حین تست همش برنامه ارور میداد یادم نیست ارورش چی بود ولی 2 نوع ارور بود مشکل از کجاست البته همون جور که در جریان هستی من رم خوبی ندارم
ViViD (10-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
آره مرحله چهارم یک مادربرد خیلی برتر لازم داره که بتونه باس بالاتری رو ثابت روی تست نگهداره رمپیج اکستریم یکی از اون مدلهاست با پردازنده های سری 8000 اینتل
باز هم همینقدر که تلاش میکنیم خیلی عالیه
Curtis (10-01-11)
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز
کسی لینک دانلود unigine heaven رو داره ؟؟
با 5850 و فنوم 965 اور شده میشه نتایج به درد بخوری گرفت؟؟
nothing is as it seems
اون مرحله تموم شد ولی اگه بخوای خارج از مسابقه پوینت بگیری
http://91.121.148.119/downloads/hwbo...e_heaven_v103/
از اینجا میتونی دانلود کنی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks