پست بالا ویرایش شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس جان شرمنده دیگه بعضی وقت ها پیش میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قرار بود به سوال من جواب بدین عزیزان!
ویرایش:از اونجایی که شنیدم فیزیکس 9800 کردو خاک بپا میکنه! (برا تست 01 منظورم هستش)می خوام بدونم می تونم همزمان 4890 با 9800 روی یک سیستم و با قابلیت استفاده از فیزیکس 9800 و قدرت 4890 باشم؟
-------
بابا باز من با مشکل قبلیه مواجه شدم به خدا هرچی کارت رو اور می کنم انگار نه انگار امتیاز کم میشه ، که بیشتر نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان دستم به دامنتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://hwbot.org/signature.img?iid=298000&thumb=false
این رو ببینید gtx260 رو با اور سی پی یو 4.8 تقریبا 94 کیلو گرفته! اگه دقت کنید فیزیکس داره استفاده می کنه و تنها دلیل این که امتیاز فضایی داره بخواطر همینه.
من درایور 180 تا 189 رو دارم نصب می کنم(چون بالاتر از اینا باشه دیگه درایور اجازه نمیده) ولی نمی تونم ار فیزیکس استفاده بکنم! توی کنترل پنل هر کاری می کنم فیزیکس فعال نمیشه چرا؟

Bookmarks